Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I-von

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mi az igazán fontos a nőnek? Anyukám azt tanította, hogy aki engem nem bántott, azt nekem sem szabad bántani. (Ebből már egyedül raktam össze azt, hogy aki viszont igen, azt üssem, ahol érem.)Már gyerekkoromban sem tudtam megenni a húst. Talán a nagyinál kezdődött,…..
I-von 2010.07.07 13:48:49
Dina, ha igazi tanácsadó vagy, akkor elmondod hol lehet beszerezni. Kell nekem ilyen.

Ez a pár sor ide kívánkozott.

"Szergej Voronoff 1866-ban született, s 18 évesen már orvosnak tanult Párizsban. 1895-ben Egyiptomba utazott, s itt élt egészen 1910-ig. Remélem nem félreérthető, ha azt írom, melegen érdeklődött az eunuchok iránt, összebarátkozott velük, s közben észrevétlenül megfigyelte, hogy ezek a szerencsétlenek sokkal gyorsabban öregednek. Elhíznak és elbutulnak, szemük fénytelen, bőrük ráncos, hatvanévesen már aggastyánnak néznek ki. Ekkoriban mindenki az örök ifjúság titkát kutatta, miután Brown-Séquard 1889-ben kutya és tengerimalac herekivonatot fecskendezve bőre alá, látványosan megfiatalította magát. Ettől Voronoffnak az az -akkoriban talán már nem is túl eredeti- ötlete támad, hogy az állatok és az emberek azért öregszenek meg, mert az ivarmirigyeik, vagyis a herék és a petefészkek elsorvadnak. Kezdetben állatokon kísérletezget, ivarmirigyeket ültet át egyikből a másikba. Útja állattetemeken át vezet módszere kidolgozásáig. Aztán aggkorú bikából újra tenyészállatot varázsol, s most már jöhet az Ember. Első műtétjét 1920-ban végzi, egy hetvennégy éves férfibe csimpánzhere darabkát ültet át. Az eredmény lenyűgöző. Ezt követő 10 év alatt több száz férfin végzi el személyesen a műtétet, módszerét a világon mindenhol követik. Csimpánzhiány lép fel, az olasz Riviérán egy kastélyban majomfarmot létesítenek. Pénz nem számít, a fiatalság minden pénzt megér.
Persze nyilván támadt valami bibi a módszerrel, ha ma már szó sem esik róla. Hát igen. A beültetett szövetdarabkák ugyanis legjobb esetben is 2-5 évig voltak életképesek, utána a szöveti összeférhetetlenség miatt kilökődtek, vagy felszívódtak. A módszernek leáldozott, még a vicclapok egy ideig évődtek rajta, aztán feledésbe merült. De az örök ifjúság álma megmaradt."