Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ostor és kegyelem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (A petíciót itt írhatod alá virtuálisan!)PREAMBULUM:SAJÁT NÉVVEL, VAGY SEHOGY!NAGYON SZÉPEN KÉREM, HOGY A PETÍCIÓT CSAK VALÓS NÉVVEL ÍRJA ALÁ, AKI VÁLLALJA. EZÚTON IS ELHATÁROLOM MAGAM "OSTOR ÉS KEGYELEM" NEVŰ ALÁÍRÓTÓL, MERT A…..
ostor és kegyelem 2010.07.09 23:39:38
Tisztelt Tar Mihály!

Nem sértődtem meg, valószínűleg a petíciót is (újra) aláírom majd később a saját nevemen.
Megjegyzésem a petícióval kapcsolatban:
Akaratlanul is évtizedek óta követem a városvezetés ténykedését és hallom a hiányos tájékoztatásból eredő híreket. A jó pár eddig megismert polgármesterből azért figyeltem fel a Martonra, és kezdtem respektálni, (annak ellenére hogy egyszer sikerült majdnem elütnie az autójával) mert volt elég vér a pucájában hogy ki merje jelenteni: Azért lesz így, mert én így akarom!
Ezt aztán lehet sokféle módon kommentálni! Lehet ezért bunkózni vagy akár helyeselni is.
De én akkor azt gondoltam: Végre valaki aki merte vállalni! Előtte minden polgármesternél azt tapasztaltam hogy csak a testület noszogatására volt képes dönteni. Ahány képviselő annyi felé húz! Ritkán láttam hogy ne lógott volna ki a pártlovak csülke.
Hát ebben a közegben felüdülés volt egy ilyen polgármesterbe ,,botlani''. Más: Van egy Kanizsa nevű újságunk ami elvileg a városról a városnak szólna! Sérelmezem hogy ez az újság egy helyben megrendezett hivatalos tánc világbajnokságról amire 1000 - 1500 versenyző érkezik összesen egy fél oldalt kap. Mi ez, ha nem az esemény értéke alatti kezelése?? Ugyan akkor oldalakon keresztül marják egymást nagyreményű vezetőink, és ez így zajlik az ,,idétlen''idők óta! :-)
Tényleg ránk férne egy normálisabb Kanizsa!