Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A-Angel

390 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Nem érdekel, miből élsz. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Nem érdekel hány éves vagy. Azt akarom tudni megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért és azért a kalandért, hogy életben vagy. Nem érdekel,…..
Igazából nem is kéne itt lennünk! De itt vagyunk. Olyan ez, mint a nagy regényekben, amikre mindenki emlékszik. Mind teli voltak sötétséggel és veszéllyel, és néha még a végüket sem akartuk tudni, mert boldogan semmiképpen sem végződhettek. Hogy lehetne a világ újra olyan,…..
Linnyke... néha vidám vagyok... 2011.09.01 19:58:00
Néha vidám vagyok, örült és vicces, néha csöndes, nyugis és visszahúzódó. Néha nagyon vágyom rá, hogy velem legyen valaki, néha élvezem, hogy egyedül vagyok. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd is. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen…..
Legszívesebben ordítanék vele, hogy miért teszi ezt. Miért? Én nem hívtam, már majdnem túl voltam rajta...és akkor mikor minden kezd helyrerázódni, újra felbukkan és robbant. Felzaklatja az életem, majd eltűnik újra. Ez mire volt jó? Feltépte a régi sebet...most újra…..
Linnyke... Melletted... 2011.08.25 07:09:22
Ott akarok melletted lenni, mikor reggel van, csak nézni, mikor nyújtózol egy nagyot, ásítasz és félálomban megölelsz, s hozzám bújsz; mindezt ébren- éberen akarom végignézni. Majd kiszáradt száddal, gyengéden adsz egy puszit a homlokomra és a fülembe durmolsz, mint egy…..
Lehetek csinos, vonzó s szép, Lehetek egy tökéletes, hibátlan kép, Lehetek humoros, bájos, kedves, Lehetek okos, művelt, rendes. Lehetek a tudásod, boldogságod bölcsője, Lehetek a gondolatod, szavad őrzője, Lehetek egy fénylő csillag feletted, Lehetek egy barát ott melletted.…..
Linnyke... Azt hittem szeretnek.. 2011.07.31 10:39:00
Azt hittem szeretnek, pedig csak játszottak velem;minden, amit eddig hittem, romokban hever.Összetört szív, s talán már néma érzések suttogják: nem érdemes sírni, ennyi volt a boldogság.Nehéz a könnyes szemen uralkodni, hisz őt senki sem tudja majd pótolni.Néma minden, hisz még…..
Mindenkinek mást jelentek , hogy Neked mit …Talán csak egy lányt …Talán A lányt …Talán egy barátot …Talán egy régi szerelmet …Talán a múltat … Vagy esetleg a jövőt … Esetleg az örök szerelmet …Talán egy ismerős figurát…..
Linnyke... Első szerelem 2011.07.24 14:34:00
ő volt az első szerelmem :/ már ugy érzem annyira nem szeretem. de elfelejteni soha nem fogom mert nem megy. túl sokat jelent nekem ahhoz h elfelejtsem az emlékeit szívembe véstem úgy h soha ne halványuljon meg. mindennap fellapozgatom magamban...hozzád köt valami szükségem van…..
Linnyke... amikor 2011.07.12 09:56:00
"Amikor tudod, hogy nem jön, de mégis várod,Amikor tudod, hogy kár volt, mégsem bánod,Amikor érzed, hogy hevesebben dobog a szíved,Amikor érzed, hogy érte remeg két kezed,Amikor várod, hogy eljöjjön a pillanat,Amikor várod, hogy odaadhasd önmagad,Amikor vágyod hangját és…..
Linnyke... Nem feledem mikor... 2011.07.11 15:03:00
Nem feledem mikor először találkoztunk hónapokkal ezelőtt. Sokat beszélgettünk... Majd csak azon vettük észre magunkat, hogy nem bírjuk ki, hogy ne lógjunk egymáson. Hatalmasakat nevettünk, láthatatlanul fonódtunk bele egymás életébe. Tudtam, hogy nem akarlak elveszíteni mert…..
Van néhány szabály, amit tisztelnünk kell. A barátunk bűnét nem vágjuk a képébe, és tudni kell megbocsátani, nem csak kötelességből megmenteni. Ha pedig beszél hozzád, a szemébe nézel, hogy megígérd, többé nem hagyod el. Ha szégyelli a múltját, te nem hozod szégyenbe,…..
Forrás.(Csak azért nem 5-ös, mert annyira beteg, hogy már majdnem jó.)..
"Gondolom sokunknak ismerős az érzés, amikor fáj belül... valahol a mellkasnál... Talán ez lenne a lélek, vagy valami ilyesmi. Vagy erre mondják azt, mintha megszakadna a szívem. Amikor rájössz, hogy az örökre nem is olyan hosszú idő, amikor fel kell fognod, hogy egyszerűen…..
“Ne ijeszd el magad az élettől azzal, hogy csupán a gondokról s a bajokról képzelegsz. Ne vetítsd előre még nem létező, se ne éleszd újra letűnt bajaidat. Amikor gondok kínozzák sorsod, tedd fel a kérdést: mi az, ami most elviselhetetlen? A választ magad előtt is…..
-R.o.l.i.k.a- A lelki... 2011.06.26 14:46:00
 A lelki szemeim előtt ott lebegsz még mindig,Magam előtt látom arcod,s mosolyod,Amit feledni sose fogok,Mért nem tudlak feledni már,Te lány!!!..
A-Angel 2011.06.26 17:51:40
Linnyke... Eljön az idő 2011.06.25 08:26:00
Eljön az az idő, amikor fel fog tűnni, ha a tükörbe nézel, hogy az a csillogás, ami egykor a szemedben volt már régen eltűnt. Már nem úgy látod a világot, mint egykor, már nem várod a csodákat, pusztán a sivár és kopár tényeket látod, amik villámként képesek átcsapni…..
Linnyke... Elfogadás 2011.06.24 08:08:16
Elfogadáson van a lényeg, nem az elvárásokon. Amikor lelkileg és érzelmileg a padlóra kerülsz, azonnal elvárod magadtól, hogy minél előbb fel tudj állni, de minél magasabbak az elvárásaid magaddal szemben, annál jobban görcsössé válsz és nem fog sikerülni. Mert először el…..
Linnyke... A szerelmet.. 2011.06.22 12:17:00
"A szerelmet vagy érezzük, vagy nem, és nincs az az erő, ami ki tudná kényszeríteni. Színlelhetjük, hogy szeretünk. Megszokhatjuk a másikat. Egész életünket leélhetjük valakivel kölcsönös megértésben, barátságban, cinkosságban, családot alapíthatunk,…..
Linnyke... Angyal 2011.06.21 11:41:00
               Ha valakit őszintén szeretsz, szívedben angyallá változik. Már nem egy ember a sok közül, nem egy az ismerőseid közül, hanem valaki más. Mert szereted. Egész szíveddel szereted. Gondolsz rá,…..
Linnyke... Néha az ember 2011.06.20 10:28:10
Néha az ember azt hiszi, hogy jön majd valaki, aki magával hoz egy másik világot. . . Aztán rájössz hogy ő is ezen a Földön él. . . Pedig pont ez a lényeg. . . Hogy jöjjön valaki, aki ezen a Földön él. . . És hozzon el egy világot. . . De ne egy másikat, hanem ezt. . . A…..