Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hétfejű tündér

2 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én tényleg mindent megpróbáltam, de amikor Szabó Zsófi és Bódi "Valaholvanegyfeleslegesyanevemben" Sylvi huszonöt kiló frissen gőzölgő Aurelió-szart cipelt magával a dzsungelen át, hát bennem tényleg megszakadt valami. Mint Cartmanben, amikor seggarcú embereket látott. Már…..
Hétfejű tündér 2014.10.22 22:48:21
@Krétagarbó: lehet, hogy kétszínű, ezt én nem tudom. De valahol egy nagyon felnőtt, kemény és nem ellenszenves nő. Színház? Sok mindent el lehet játszani, de t
öbb kiló csótánnyal a testén nincs ember, aki eljátssza, hogy nem írtózik ezektől.
Hétfejű tündér 2014.10.22 23:51:34
@Krétagarbó: Hát ha annyira profi, hogy épp az állatvédőt tudja játszani, mikor épp több száz nagy bogarat söpörnek le róla, akkor a színészi előadásért megérdemel egy komoly díjat :)
Hétfejű tündér 2014.10.23 01:07:14
@turista a saját országában: miért érdekes bárdos?
Lajos és felesége hónapokra munkaképtelenné vált, mert a miskolci bobpályára felügyelet nélkül engedtek be kis gyerekeket, akik aztán teljes sebességgel beléjük hajtottak a pálya végén. A pálya üzemeltetői szerint mindenki saját felelősségre használja a játékot: 20-as,…..
Hétfejű tündér 2013.09.12 15:38:22
@Hartmy: Nyilván van egy meghatározott idő, ahogy biztonságosan lehet küldeni a bobokat.
Hétfejű tündér 2013.09.12 15:47:29
@Ati Snatch: Hogy ki a hülye, azt nem lehet tudni. Azt kell vizsgálni, hogy betartották-e a szabályokat vagy sem. Basszus, el nem tudom képzelni, mikor épp bobozok, akkor mennyi a 25 méter. Ezt még gyalogosan vagy autóval is nehezen saccolom meg. :)Biztonságos távolságban kell a bobokat elengedni. Ami azt jelenti, hogy normális esetben nem ütközhetnek össze.
ze.
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Hétfejű tündér 2013.06.19 00:29:46
@GBetty: Azt nem olvastam, de, hogy mindkettőnknek beugrott, az azt jelenti, hogy elég kézenfekvő példa.

Ami dühít a hozzászólásokban az az, hogy a többség teljesen normálisnak tartja azt, hogy egy ijesztő helyzetet valaki azzal rendez le, hogy fizikai erőszakot alkalmaz egy számára teljesen ismeretlen emberrel szemben. A közlekedésben sajnos gyönyörűen megmutatkozik, hogy milyen frusztrált és primitív az emberek egy része kis országunkban :(

Muszáj elmesélnem egy sztorit: a 139-es buszon utaztam nemrég egy szép délutánon, amikor a BAH csomópontnál egy kurva drága béemvés takony kis híján kétszer is majdnem balesetet okozott. De ez a legkevésbé sem zavarta, mert igazsága tudatában leállt a csúcsforgalom közepén, kiszállt és a korábban dudálni és anyázni merészelő sofőrt nekiállt fenyegetni. Miközben a kislány meg asszony a kocsiból nézték szegény apu hőstettét elég riadt arccal.
Csak azt nem mérte fel emberünk, hogy túl magasan van a sofőr fülke és így bármennyire szeretné szétbaszni a sofőr bácsit, ez nem fog menni. A sofőrt sem kellett félteni, rohadtul leköpte a manust és jól célzott. A buszon mindenki élénken figyelt, majd az idős utastársunk, aki addig fennhangon káromkodva mocskolta orbánt, (de olyan stílusban, hogy már majdnem rászóltam, hogy állítsa már le magát, kiskorúak is vannak a buszon) elkezdett kiabálni, hogy te rohadt zsidó! Ami elég vicces volt, mert hát a béemvés ugye lehetett akármi, de vallása alighanem nemigen volt neki. Erre még az addig élénken bólogató hölgyismerőse is rászólt, hogy na de Lajos ezt nem kéne, most miért kell zsidózni.
Akkor azt gondoltam, hogy ez már annyira abszurd, hogy ilyen nincs is. Teljesen meg vannak kergülve az emberek.
Hétfejű tündér 2013.06.19 00:50:13
@kisQtya:
Nem, nem normális. Attól, hogy te ezt gondolod, attól még köze nincs a pofozkodásnak a dolgok normális elrendezéséhez. A normális elrendezése a dolognak az, ha először a vezető megkérdezi, hogy nem sérült-e meg senki az utasok közül a vészfékezés miatt,aztán ha valamiért igazságot akar osztani, akkor leszáll és számon kéri a nőtől, hogy hogy lehet ilyen marha. Semmiképp sem fordítva! És minden agresszió nélkül!
Az erős felindulás egy bűncselekmény esetén enyhítő körülmény lehet, ennyi és nem több.
Roy nem érti, miért csak az osztrák menetrendben tudták előre jelezni árvíz idején a magyarországi átszállásokat. Az ötlet felmerült a MÁV-nál is, de az informatika megzabolázása helyett egyszerűbbnek tűnt, hogy végigküldtek egy külföldiül nem beszélő kalauzt a…..
Facebookon lőtték vasárnap ezt a mennyei backdoor üzenetet, ami a Pécsi-Belvárosi Plébániatemplom ajtaján és bent a falon is látható. A faliújságon a mellette lógó plakáton "A Szentírás üzenete: Mit jelent szeretni? Odaadni mindent, odaadni az életünket" jótanács olvasható.…..
Megszállta a szentlélek az általában egy farönk empatikus képességével rendelkező Állami Autópályakezelő Zrt.-t, akik egy ellopott autó után is képesek a tulajt megbüntetni. Most hogy a véletlenül egy hete előrejelzett rendkívüli havazást semmilyen szinten nem sikerült…..
Hétfejű tündér 2013.03.15 18:49:56
@bag: Nem fogod elhinni, de még a nagyhatalmú belügyminisztérium sem tudja, hogy te épp hol tartózkodsz:))
Sőt, elég nagy baj lenne, ha tudná:)
Hétfejű tündér 2013.03.15 19:19:30
@zebraság fél cicaság: Van olyan, hogy nem lehet egy autóban bekapcsolni a rádiót. Többet nem segítek:)
Hétfejű tündér 2013.03.15 19:21:49
@reccs: És?
Istvánnak már a pénztárban feltűnt, hogy a jegyén célállomásként Linz helyett a Wien+Zone100 állt, de a pénztáros megnyugtatta, hogy közvetlen járat megy Linzig. Bécsben persze kiderült, hogy tényleg Bécsig szól a jegyük, így duplaáron fizethettek pótdíjat…..
Hétfejű tündér 2012.12.22 23:25:57
@uraaam: Nekem is vannak raktáron ilyen tuti biztos örök bérlet szelvényeim, akár ingyen le is szállítom a kedves megrendelőknek.

Apropo szállítás. Ha nem lennék olyan lusta, akkor összedobnék egy levélkét a homárkának a DPD futárcég alkalmatlanságáról.
Hétfejű tündér 2012.12.23 00:15:35
@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: Jó. Tényleg nagyon gyenge a felhozatal. Úgy látszik máá minden rendben van ebben az országban:D
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Szinte nincs is olyan társasház, ahol ne lenne egy alkesz, aki ellehetetleníti a javítási/felújítási munkálatokat. Benedekéknél például 5 hónapja nem tudnak bejutni egy lakásba, hogy megállítsák a csőtörést, ami miatt az egész bejárat úszik: A Tisztelt Olvasók…..
A Siemensnél szó szerint vették a Homár szlogenjét, ezért a nikotinaddikt alkalmaztottakat berakták üvegkalitkákba, hogy ott füstöljenek. Igen ám, de a kalitkák a szabadban találhatók. Télen még nem volt tetejük, amikor beesett a hó, aztán nyárra lett tető, meg 60 C. Ez a…..
Hétfejű tündér 2012.07.06 20:38:08
@Persze...: A gyáraknak muszáj működniük, ellenben nem értem milyen létszükséglettel magyarázható, hogy én azoknak a kipufogóbűzét kell szívjam, akik ugyan nem laknak a környéken, de itt járnak keresztül autóval, lehetőleg persze szigorúan egy ember a kocsiban. Régen itt egész jó volt a levegő, ma már mi is bőven a szmog zóna alatt vagyunk.
Hétfejű tündér 2012.07.06 20:42:21
@Manyecska: Nem olyan drága. Egy barátnőm nagymamája ezer éve láncdohányos, így nyolcvan körül már nincs valami jó bőrben. Na de nem lehetett semmi felnőni mellette az unokáinak, akiket ő nevelt.
Hétfejű tündér 2012.07.06 20:47:02
@z: Pedig van az a fajta bagós, aki nem bírja két-három óránál tovább, hogy ne gyújtson rá. Tudom, mert én is olyan voltam, de nálam valahogy elmúlt.
  Pusztító termék kategóriában rég nem volt mozgás, úgyhogy tiszta mázli, hogy Pál ismét szerzett egy emberiségellenes háztartási gépet. A Holden ZL-42 vasaló a végtelenségig és tovább hevíti magát, ami hosszútávon egyet jelent a biztos halállal: Volt már nekem gondom…..
Hétfejű tündér 2012.06.15 20:29:29
@KecskeDotyi: Ne hülyéskedj, ide még csomó minden befér:)))
Mintha a saját hűtőmet látnám:D
  Így élnek a romák a nógrádi megyeszékhely déli részén, és egy belvároshoz közel eső területen egy alig három napja publikált riportfilm szerint. Kommentár nélkül. Vitázzunk erről a filmről is. Szabadon...
Hétfejű tündér 2012.03.26 22:32:07
@teknős: Megélhetési termelés? Ültetni, vetni, locsolni kapálni igenis lehet megélhetésileg, ha bűnözni lehet:)
Talán nem illő ezzel élcelődni. De tyúkot, nyulat mittomén mit lehet tartani, répát, borsót, krumplit lehet ültetni és megenni.
Szerencsétlenek csak várják a megoldást a kormánytól, a polgármestertől a mittomén kitől. Így nem megy.
Aszongya az aszony, hogy nem meri a budira engedni a gyerekeket, mert veszélyes, beszakadhat a közepe. Talán akkor meg kéne javítani, nem? Emlékezetes, mikor budit szállítottak néhány házhoz nem tudom már melyik településen. Mert maguktól még egy udvari budit sem tudtak összeeszkábálni, pedig ahhoz azért nem kell műegyetemi diploma.
Ettől nem lesz sokkal jobb, de amíg nem értetik meg ezekkel az emberekkel, hogy először maguknak kell azt megtenni, amit ők megtehetnek, addig nem lesz semmi. Aztán lehet, hogy akkor sem.
A nőt aki nagy hangon parasztozik, meg lehetett volna kérdezni, hogy mégis miről beszél? Milyen támogatást kap a paraszt, amit ők nem?
Amúgy meg zavaros film volt ez, én sok mindent nem értettem belőle.
Márta nyilvánvalóan lemaradt a korábbi Barát taxis posztról, úgyhogy váratlanul érte, hogy rácsapják a telefont. Lisztferihegyre érkeztek, és a böröndökre vártak, amikor  Úgy látszik, vagy mindenki egy ágyban alszik a főnökkel, vagy maga a főnök volt a diszpécser, vagy…..
Hétfejű tündér 2012.02.29 22:25:05
@Dr. Mylady: Olyanat is láttam, hogy szeretem az anyukámat. Majd öccázezer ember kedveli.
Nooormááális?
Sziasztok!   Mostanában rengeteg negatív dolgot lehet olvasni az otthonszüléssel kapcsolatban, én szeretném elmesélni saját, teljesen pozitív történetemet. Kislányomnak idén júliusban adtam életet, a szülés zökkenőmentes volt. Már jó előre megbeszéltem orvosommal minden…..
Hétfejű tündér 2010.10.12 15:29:42
@aronsatie:
Mindezt otthon is meg tudták volna csinálni. Avagy nem?
A c:c-n sokat ostorozzuk az amerikai Parents Television Council nevű gittegyletet, a bigott, beszűkült agyú szülők szemforgató egyesületét, aminek az a dolga, hogy csöcs, pina, fasz és káromkodás meg ne mételyezhesse a gyermekek szeplőtelen lelkét. Az persze nem jut eszükbe, hogy…..
Hétfejű tündér 2010.08.03 18:31:50
Mandiner blog Drímtím 2010.07.11 13:31:00
  A kedves olvasók csak nem bírták ki buzizás és zsidózás nélkül, úgyhogy büntetésként azt kívánjuk, ma este álmodjanak a Meleg Méltóság Menetén részt vett szoci álomcsapattal: Gyurcsány Ferenccel, Dobrev Klárával, Molnár Csabával, Szabó Zoltánnal és Vadai…..
Hétfejű tündér 2010.07.12 21:52:30
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: :D
Ha így folytatjátok, czelebek lesztek.:)
  Mint azt már megírtuk, és mint az már valószínűleg olvasóinknak és kommentelőinknek is feltűnt: július 2-a óta kicsit megváltozott a Mandiner.hu és a blog külseje. Ezzel párhuzamosan elindítottuk Globál névre keresztelt új rovatunkat, melyben a világsajtó…..
Hétfejű tündér 2010.07.08 01:14:19
  Folytattuk a pécsi sokgigapixeles fotót előkészítő tesztelést, az Erzsébet híd után ezúttal a Marriott Hotel jóvoltából a pesti korzón álló szálloda elnöki lakosztályának teraszáról fényképeztük a budai Duna-part Gellérthegytől a Lánchídig tartó szakaszát.…..
Hétfejű tündér 2010.07.08 00:53:42
@lapos a Föld:
A szabadság szobrot el kéne tüntetni a szoborparkba, ahogy a szabadság téri szovjet emlékművet is.
Olyan szimbólumok ezek amik gúzsba kötik a város lelkületét.
Az eltűntetésükkel fellélegezne a város szellemteste.
1. napKiestek a németek, tökéletesen megérdemelten nyertek a spanyolok. Lesz tehát egy holland- spanyol döntő, ez sem rossz. Ilyen még úgysem volt. Kicsit huzakodtunk a fideszes tacepaón és S.P. elnökségén szeretett rokonokkal, de aztán beláttuk, hogy ezek nem lényeges dolgok.…..
 Holnaptól tehát nekiveselkedem. Ha a szigeten lehet nulladik nap, akkor a fogyókúrában is. Tehát:0. napÚgy kezdődött, hogy lefogytam, nem is keveset. Ilyen akupunktúrás izével, ami elveszi az étvágyat. Aztán nyáron annyira nem törődtem a diétával, voltak nagy…..