Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xander

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerkesztők úgy variálják a napi kérdést, mint kutya a baszást, ezúttal arról szavazhatnak a kedves nézők, hogy kit választanának Dina helyében. A mai adás vezényszava egyébként a fifti-fifti, érdemes minden alkalommal ledönteni egy kevertet kőmíves actimel formátumban, amikor csak elhangzik, a…..
xander 2016.09.22 11:58:30
A szombati adás a békülésről, a diákcsínyekről, a félmeztelenül tekergőzésről szólt, Tiv Tivy Tivadar pedig elárulja azt is, hogy mi az ő politikája. A végére pedig jön a lassan már menetrendszerűvé váló Éreccségi mécsestörés is. Bjútiszalonban pedig egy Coelhoba…..
Lett egy Gáborunk, elment egy Márkunk, a Lauránk meg a békaszáját szélesre húzva azt affektálta bele a kamerába, hogy fáj a feje, és egyébként is, ez nem neki való, és elmegy, de akkor kaptak egy levelet, hogy faszombamár, mindenkinek szóltunk előre, hogy nem lesz se szoli, se manikűrös, aláírtad,…..
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
xander 2015.04.16 07:14:00
xander 2015.04.16 07:24:44
@fosch9: akkor mehetek párbajozni? :)
Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval…..
xander 2015.04.10 09:14:29
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
xander 2015.02.24 11:08:46
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
xander 2015.01.16 11:48:39
@Conchobar: vicceskedésre gondoltam,nem nyáladzó cukiskodásra...A Zsu figyelmen kívül hagyásával meg elkerülhető lenne 1 tőle (sajnos) megszokott basszájbázás...Hadd támadjanak Dóriék...
xander 2015.01.17 09:20:50
@csicserierika: gondolom a Jóska szponzorálta az csecseket... :)
xander 2015.01.17 09:24:20
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
xander 2015.01.10 11:12:30
@Bumpi: +1
xander 2015.01.10 11:17:43
@Majom1Parádé: Az éjszaka az órával valami nem stimmelt! Az elején 1 óra késésben volt,ami ugye magyarázható azzal,hogy csúsztatva teszik közhírré! De kb fél 5 magasságában,majdnem 6 órát mutatott...(lehet nem pontos amit írok de az tuti,hogy előrébb volt)...hm...
xander 2015.01.10 11:21:52
@Bumpi: Én nem értem miért erőltette,Danika ezt a barátnő kirugós esetet! Tényleg nem volt szép,de az is lehet,hogy a szerkik ajánlották neki...illetve nem volt bunkó, csak elmagyarázta,hogy ő úgysem tudna hűséges maradni ezért jobb mindenkinek ha itt most the end van...
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
xander 2015.01.07 08:36:38
@E28 524TD: Bif talán brif lenne? Akkor brif= briffkó= pénztárca... :) (kiskun,Dóri,faxnyi...stbstb... :)
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
xander 2015.01.04 06:54:21
www.youtube.com/watch?v=nx-TlZgX0Ag
Dénes nem is oly rossz...
BUÉK minden VV nézőnek, olvasónak! Sajnos kissé megcsúsztam, ezért elnézést mindenitől! Az új év nem is kezdődhet jobban, mint egy jó kis kihívással. Bence is ezt sulykolja belénk, illetve az applikációt.Kezdünk azzal, hogy Basszájba büntetést kapott, mert megrugdosott egy…..
xander 2015.01.03 09:13:42
Ezt a szeánszot Lilu vezeti fel ismét, bűrgatya, szürke bokacsizma, és aszongya, hogy betlehemi prömier lesz, mintha a Gerbeaud teraszán ülne valami havernővel, és a Madách műsoráról beszélgetnének. Az összefoglaló első részében a betlehemezésre készülő lakókat látjuk,…..
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon…..
Végigdörgök a tribün előtt, kicsit meglebbentem balra a jobbkanyar előtt, skandináv flikk, ugye, visszaszúrom másodikba, és mivel nem tudok gázfröccsöt adni az istenverte pedálgép miatt, már blokkolnak is a hátsó kerekek, mintha kéziféket rántottam volna. Szépen keresztbe…..
Az Ural nyers és egyszerű, sokkal inkább traktor, mint közlekedési eszköz. Ez nem hátrány, sokan éppen ezt értékelik a német gyökerű orosz járműben. Heiko Fleck is ebbe szeretett bele, ám ő a dízelek szerelmese – nem véletlen, hogy átépítette az 1953-as M72-t. A durva…..
xander 2013.07.27 00:12:39