Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harcosaladar

5 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ma sem éltünk hiába 2011.06.27 01:22:00
Mint tudjuk, úgy tartják, ha az ember felesége már benne van a korban, érdemes lecserélni fiatalabbra, a leggyakoribb tipp a harminchat évest két tizennyolc évesre. Mi vasárnap hasonló dolgot műveltünk a két vén Opellel, amit hoztunk – letettük őket, hogy a látványukat…..
A próba munkás kitérő után összeszedett a főnököm, és elvitt a szállásra! Egy kis falucska közepén, egy baromi nagy ház egyik oldal, ahol az iroda is van! Fasza féltetővel kerti bútorral, zárt udvar, nagyon kis otthonos. Mindenkinek van egy szobája, van konyha, mosógép, közös…..
Guten Tág Faszikáim!!! A biznisz! 2011.06.17 21:42:00
Nagyon tanulságos volt a próba munkás nap. Németországban ugye egyre kevesebb a szakmunkás, főleg hegesztő, és csőszerelő hiányban szenvednek, így mindenhonnan máshonnan igyekeznek pótolni ezeket. Az ex keleti blokk országaiban persze ez megneszelték, így nagyon sok cég van aki…..
Éppen szerdán indult két hajdúsági srác próba munkára észak Németországba, így megbeszéltük hogy én elvonatozom Pestig, ott meg ők összeszednek, és veretünk tovább együtt. Idézem: "Á nem lesz itt baj! Ha meglátsz két struccoló komát egy Kék Vectrában azok mi…..
Guten Tág Faszikáim!!! Hogyan... 2011.06.17 21:10:00
Egyszer csak felhívott a nővérem hogy van egy cimborája aki hallotta hogy jól beszélek németül, meg angolul, és nem csak akkor tudom kinyitni a számat ha okádnom kell, hanem okosan, szépen, értelmesen tudok kommunikálni (állítólag), és ők meg pont egy ilyen embert keresnek…..
Guten Tág Faszikáim!!! Miért is? 2011.06.17 20:49:00
Szóval az történt velem is mint sok mással Magyarországon. Kezdett idegesíteni hogy nem jutok egyről kettőre, így lassan körvonalazódott bennem hogy valami külföldi meló után kellene nézni. Kikérdeztem az egyik kis pajtást, ő már régebb óta nyomja külföldön…..
Belsőség Tolvaj magyarok 2009.10.28 07:25:58
  Majd kiesett a szemem, mégis alig láttam az útjelző táblákat. Ma már azt is tudom, miért. Mert lopunk. Mindenhol, mindent ellopunk, amit csak bírunk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem tudunk betelni a hazai metál színtérről kiszivárgó videóktól. Itt egy lelkes rajongó felsorol 5 másodperc alatt vagy húsz zenekart, a végén pedig különféle stílusokat is ajánl szintén olyan sebességgel mintha azon múlna, hogy adásba kerül. ..
Képek forrása: http://www.v11lemans.com/Egy belga Ducati kereskedő, Bart Crauwels türelmetlen volt, nem várta meg a talán soha meg nem érkező egyhengeres Supermonót, hanem megépítette sajátját – persze teljesen másképpen, mint az várható volt.Az 1000 DS blokkját vette alapul,…..
Nagy nap ez a mai. A társadalmi megállapodás szerint Jézus születését ünnepeljük, hogy a napfordulóba és Mithrász istenbe most ne is menjünk bele. Van azonban valami, ami számunkra még a pannóniai Ízisz-kultusznál is fontosabb: a karácsony szent estéjére időzített, évi rendes…..
Totalbike hírek A gorilla odacsap 2008.11.27 17:15:00
A Wrenchmonkees egy dán motorépítő műhely. Fiatalok, lelkesek és elszántak arra, hogy a mindennapokra alkalmas gépeket építsenek. Szeretik, ha a forma egyszerű, és nem aggódnak, ha véletlenül megkarcolódik majd használat közben. Szívesen nyúlnak youngtimer korú japán…..
harcosaladar 2008.11.28 09:58:57
Ez a gép gyerekek odab@sz! qrva jól néz ki, és simán el tudom képzelni hogy égetek vele a mecseken. Egyébbiránt meg, ha csináltatod akkor drága, ha van időd és energiád, meg alapod, valamint ismerős és szakértelem felszereléssel, akkor már annyira nem gáz az épített motor. baowah!!! Remélem lessz még sok ilyen!!! A Karasnában, áll, vagy állt egy 1100 gixxerből faragott caffe racer szerű masina, arról nem lehetne valamit írni? Csinálok én is az ezeréves sólyomból egyet. :) Ha kész szólok! weheee
harcosaladar 2008.11.28 14:55:11