Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ltcol

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Gyere bátran, Törökország! 2007.07.25 06:00:00
A török EU-csatlakozás hidegrázós téma, amióta az ötlet felmerült. Az ellenvetéseket könnyen összefoglalhatjuk: ezek muszlimok. Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz, Mária hozzál gyorsan sört! Ezek a hetvenmillió allahisták be akarnak türemkedni a mi keresztény Európánkba.…..
ltcol 2007.07.25 13:17:20
Az itteni hozzaszolasokat elolvasva az az erzesem, hogy igen sok, valosag- es gyözike show-on nevelkedö, s külföldet csak a frei tamas szemügvegen keresztül latott, illetve rövid idöre nyaralas celjabol odalatogato emberke osztja az eszt.

Elöször is Son of the Gun-nak, ugy beszelsz mintha most mar mindenki egyenlö lenne, s a földesur-jobbagy, illetve burgois-proli szembenallas a multe lenne. Vegyed tudomasul, hogy ma sincs egyenlöseg, te is valamelyik csoporba tartolozol. Valszeg vmi proli-feleseg lehetsz, aki ehberert dolgozik, ha dolgozik valakinek. Vedd tudomasul a munkasok-parsztok rendszere 1990-el megszünt es itt tökes rendszer van. Jobb orszagokban soha a cucializmus nevü kiserletre sor sem kerül. (Haj, de irigylem öket). Most is vannak kizsakmanyolok es kizsakmanyoltak, csak eppen nem földesurnak, meg jobbagynak hivjak öket. Hja, legfeljebb azt hiszik szabadabbak, jartathatjak a pofajukat, de ha nincs penzük, elöbb utobb beallnak a sorba. Annak a szerencsetlennek sem jobb a helyzete, aki a Leisztinger Elvtarsur, vagy a Zsirosgeza nagysföldesur, földjen dolgozok ehberert. Vagy veres penzügyminiszter tesztagyaraban, minimalberert. Csak itt meg egyesek azt meg mindig azt hiszik, hogy ez a munkasparasztok allama, ezert müködik szarul ITT a kapitalizmus, mert NY-europaban, vagy amerikaban müködik azert ez rendesen, de ott nem is mostak az emberek agyat 40-even keresztül.

Ami pedig az orsozokat illeti, nemreg olvastam egy cikket "Az oroszok leisszak magukat a terkepröl" Ez a cikk arrol szolt, hogy a mertektelen alkoholfogyasztas következteben, es a születes-szam csökkenes miatt az orsz nepesseg 2050-ig több millioval fog csökkenni, el fog öregedni (akar csak a Ny-Europai) bar nem olyan mertekben igaz, mert az atlageletkor csak 55-58 ev a ruszkiknal, ellentetben a Ny-europai 70 fölöttivel. Persze tudom sokan szivesen almodoznak arrol, hogy megint az oroszok lesznek majd Europa megmentöi, de sajnos ezt a demografiai adatok nem tamaszjak ala. Leginkabb az a megjosolhato, hogy ott van az a nagy bazi dög orszag, csökkenö nepesseggel, s ott van Kina, meg India, immar 1 milliard feletti nagy nepsürüseggel, ha pedig ha kifogynak az olaj, gaz lelöhelyek, azo oroszok sem lasznek olyan nagy legenyek. S mind emellett a NY-Europai atlagpolgar nem ker sem az oroszokbol, sem a törökökböl es arabokbol, csak akkor ha azok jol viselkednek, ha meg nem, akkor ki lesznek takaritva. S hal istennek nem az itteni, rozsszin fellegekben jaro hozzaszolo loberalis-fanok fognak ebben a kerdesben dönteni.