Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jégkert

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZINDBÁD Jégkert: az ígért +1 2010.06.17 17:18:00
Budai Műjégpálya, SörkertII. Széna tér (Bejárat a Varsányi Irén utca felöl) (térkép)Nyitva minden nap 12-02Tel/asztalfoglalás: (20) 402-9729Web Facebook és Twitter E-mail: info@jegkert.huKapacitás: kb. 350 fő (kint)Nemrég jártam itt az Elefántcsontpart-Portugália derbin. A…..
Jégkert 2010.07.06 17:59:50
@gyedjmaroz:

Kedves gyedjmaroz!

Valószínűleg nem volt szerencséd, vagy kicsit eltúlzod a negatívumokat. Gyere el valamikor este is (ha ma jössz, látod milyen nálunk a teltház, amikor már napok óta nem tudunk felvenni asztalfoglalást), és nézd meg legalább még egyszer. Az origo valamiért Budapest 5 legjobb VB néző helye közé választotta a Jégkertet (www.origo.hu/programajanlo/blog/20100608-legjobb-szabadteri-kocsmak-a-focivebe-alatt.html).
A hamburgernek egyébként, ami a legolcsóbb ételünk (a melegszendvicsek után), nagyon kicsi az árrése. De ezen kívül még sokféle, nagyon finom, igaz kicsit drágább grillételünk is van, érdemes megkóstolnod őket (nekem például az egyik kedvencem a grillezett gomolya sült zöldségekkel 1490 Ft-ért).
Amikor itt voltál, kifogtad az egyik középiskolás pincértanulót (ezt névtábla mutatja az ingén), a kiszolgálásért elnézést kérünk. Minden bizonnyal félreértette a rendelésedet. De ettől még nem lehetett hirtelen rossz a bor is. A pincérek úgy emlékeznek, hogy a pultnál fizettél, és nem vitték el a bankkártyádat (nem szoktak ilyet csinálni).
Mások pont azt emelik ki, hogy milyen kedvesek és közvetlenek a pincérek és a pultosok.
Este a kivetítők is jobban látszanak, lévén ez egy szabadtéri hely. A kábelek viszont sajnos a hely ideiglenes voltából adódnak (a Jégkert télen műjégpálya).
Az árakról nyilván vitatkozhatnánk, de inkább középkategóriás a hely. Az általad vizsgált VB néző helyek között is van drágább és olcsóbb is.
Ja, és snooker asztalunk nincs, nem férnének el. Pool billiárdok vannak.
Összességében "büntetés"-nek minősíteni a helyet komolytalanság. Jó pár ezer ember jár ide rendszeresen, akiknek más a véleménye.

Jégkert
Jégkert 2010.07.09 14:13:51
@B-anderas:
Kedves B-anderas!

Tavaly valóban volt két bunkó pincérünk, de ezeket ki is rúgtuk. Idén igyekeztünk normálisabbakat felvenni. Ha nem is ideálisak, de a tavalyiaknál barátságosabbak. Gyedjmaroz belefutott ugyan hibákba, de hiszem, hogy nem ez az általános.
Gyere el idén is, és remélem jól fogod érezni magad!

Jégkert
Jégkert 2010.07.09 14:34:05
@gyedjmaroz:
Kedves Gyedjmaroz!

Minden kritikát szívesen fogadunk és komolyan veszünk. A te írásod olvasása után is nyomoztunk, hogy megállapítsuk, ki szolgált ki, hogy foganatosítsuk a megfelelő következményeket, de legalább elbeszélgessünk a pincérrel. Lehet, hogy a nyomozás tévútra futott, és valóban egy igazi pincér bénázott veled. Sokat dolgoztunk azért, hogy ez a hely elnyerje az emberek megelégedését, és minket bosszant a legjobban, ha egy dolgozó tönkre teszi a munkánkat.
Hamburger: hajszálpontosan 14 dkg húst teszünk bele, ez kb. annyi, mint egy normál adag, és lényegesen több, mint amit mondjuk egy mekiben kapsz. Talán a buci túl nagy, és ezért tűnt olyan kevésnek.
Bor: van félédes fehér bor is kimérve (brrrrrr...), mert vannak olyan elvetemültek, akik ilyennel isszák a fröccsöt. Lehet, hogy a pincér az egyéb hibákon felül tényleg ebből töltött neked. Hát ezért különösen elnézést kérünk.
Ha jössz még tesztelni, gondolj arra, hogy már csak 2 meccs van a VB-ből!

Jégkert