Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A'sel

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mr. Skin nevű weboldal 12. éve osztja ki az ún. Anatómiai díjakat, azaz a legjobb filmes és tévés pucérkodásoknak járó virtuális szobrot vagy mi a fenét. A kategóriákat elnézve néha olyan érzésem van, mintha azokat az emlékezetes jelenetekhez kreálták volna utólag (pl.…..
A'sel 2011.02.24 18:41:41
@karakterelgető:

nezzel Spartacust. Olyan kangladiatorok vannak benne, hogy barmelyik pornoszinesz megirigyelne oket.

Mellesleg a Spartacus 2. evada is halalos!
A Super Bowl az év hagyományosan legnézettebb tévés eseménye az USA-ban, az idei döntő akár még rekordot is dönthet, ha a főcsoportdöntők úgy alakulnak (mi Packers - Jets finálét akarunk). A reklámperceket ennek megfelelően aranyárban mérik, átlagosan hárommillió dollárt…..
A Való Világ immáron második hónapja látható, ideje foglalkoznunk egy kicsit azzal, miért unalmas a műsor, és miért fakadnának sírva a mi játékosaink egy amerikai Big Brother- vagy Survivor évadban. Mivel nem vagyok se pszichológus, se szociológus, a poszt leginkább az egyszeri…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Az Aviva-díj kiállítása láttán lehangoltan állapítottam meg, hogy a magyar és nemzetközi kurátorokra olyan hatással van a grafikonművészet, mint a milliárdosfeleségre a Louis Vuitton. Ennek a korszaknak persze vége lesz, amit az is jelez, hogy a világ kiállítótermeiben azért…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Skandallum, az Orbán család beköltözött a Parlamentbe, fideszesítették, akarom mondani állampárti felügyelet alá vonták az ország legexkluzívabb ingatlanát. Ki-be járnak mind a 27 kapun, ott kopog a cipőjük mind a 17,7 ezer négyzetméteren, sőt, éjszakánként még a Szent…..
A Weeds idei évada kicsit lassan, csapkodósan indult, de a legutóbbi három epizód már pont olyan tragikomikus volt, mint az első évad, sőt, Randy lelkipásztor nagyjelenete alatt visítva röhögtem ismét. Kár, hogy Shane került a történet középpontjába, hiszen Alexander Gould…..
A Megasztár és az X-Faktor csatájába azért a információs és dezinformációs deszanthadosztályokat is bevetik a tévék. Pr-osztályaik harcba állnak, folyamatosan sajtóközleményekkel tartják tűz alatt a bulvármédiát és a szakújságírókat, akik csak kapkodják a fejüket, hogy…..
Rendbe jött, és pénteken már egy vadvédelmi központba került egy két hónapos tigris, amelyet egy nő csomagjában találtak meg a bangkoki repülőtéren - közölte szombaton a BBC. A thai hatóságok bejelentése szerint a kölyköt a központban fogják felnevelni, de arra nincs sok…..
A finn először mondta ki konkrétan, hogy nem célja újra a Forma-1-ben indulni. "Sosem lehet tudni, de nem valószínű, hogy valaha is visszatérek az F1-be. Éveken át csináltam, voltak nagy pillanataim, világbajnok lettem, elértem, amit akartam, de változnak az idők. Most ralizom,…..
Le a kalappal Steven Moffat előtt: aki ilyen bátran nekilát egy brit nemzeti intézménynek számító történet, azaz Sherlock Holmes kalandjainak átírásához és modern korba helyezéséhez, annak a tökei akkorák, mint egy bowling-golyó. Egy ilyen vállalkozásba iszonyú nagyot lehet…..
Az oberhauseni Sea Life-ban él egy Pál nevű német polip, aki nagy pontossággal meg tudja jósolni a németek mérkőzéseinek kiemnetelét. Így történt a szerbek elleni mérkőzésnél és a Ghána elleni mérkőzésnél is.   A trükk egyszerű: két dobozt engednek le a Pál…..
Engerland Anglia - Németország 2010.06.27 15:10:00
Liveblogging kezdődik 15:45-kor!  <a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=db91667d49" >Anglia - Németország</a>..
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
A'sel 2010.05.25 15:15:57
@Le Fay:

Azert lassuk be az amerikaiak es a nyugat europaiak nagy resze sik buta es nem gondolkozik. Leszarja mi lesz a vegevel csak happy legyen. Es ezt meg is kaptak. Ez olyan mint a IMac :D amerikaiaknak lett tervezve. Egyszeru, ertheto, nem kell agyalni.
Nem kell megijedni, nem foglalom össze egy rohadt hosszú posztban, ami eddig történt, annál sokkal lustább vagyok. Amire viszont képes és hajlandó is, az a linkelés, annak nagymestere vagyok, tessék elhinni. Az alábbi öt posztban el lehet olvasni mindazt, amit a hatodik évad…..
A'sel 2010.05.23 22:12:25
A New York melletti Jersey City Liberty State Park-jában lehet a következő amerikai futam.Bernie Ecclestone NY-ba akarja vinni a nagydíjat, a mellette fekvő Jersey City kész tervvel jelentkezett a megrendezésére. Az 1200 hektáros parkban alakítanák ki az 5,75 kilométer hosszú…..
A folyékony kolbász volt az első magyar házi pálinka cserélgetős piknik legbizarrabb kreálmánya. ..
Öt-öt millió eurós biztosítást kötött Fernando Alonso két hüvelykujjára a Ferrari-szponzor Santander.”Alonso hüvelykujjai a győzelmet szimbolizálják, ezekkel mutatja, minden rendben, ura a helyzetnek. Ráadásul a vezetéshez is elengedhetetlenül szükségesek” –…..
A'sel 2010.04.27 15:59:19
Az ABC nem szívbajosok gyülekezete, az biztos: a Lost májusi fináléja alatt fél percnyi reklámidőt átlagosan 900 000 dollárért kínálnak a hirdetőknek, ami 400 százalékkal magasabb összeg, mint egy sima epizód reklámperceinek díja. Az ABC persze nem kommentálja a számokat, de a…..