Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butterfly, butterfly

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belvárosban nem jó lakni azoknak, akiket zavarhatnak az ideoda mászkáló, zajongó fiatalok, akik tavasszal előbújnak drogos sátraikból. Miután nem a kormány, hanem az EU előírásainak megfelelően kihajtották a szórakozóhelyekről a büdősöket, újabb móka vár a manuálisan…..
butterfly, butterfly 2012.03.14 10:33:06
Minden kedves, "az én adómból a hülye dohányosok kezelését ne fizessék" kommentelőnek üzenem:
A halálokok között a szív- és érrendszeri megbetegedések miatti halál vezet hazánkban. Ennek nem csak a dohányzás, de az elhízás és az alkoholfogyasztás is az okozója. Kérdésem: az elhízott, egész nap zsírt kajáló emberek kórházi kezelését szívesebben fizetik az adójukból, vagy az alkoholistákét?
A felelőtlenül vezető, emiatt balesetet szenvedő emberek egészségügyi ellátásával mi a helyzet, gondolom, ők sem érdemlik meg.
Vannak aztán az egészségesen élő, sportolni szerető emberek. Velük balesetek szoktak történni, térszalag, achilles-in szakadás, hetekig, hónapokig nem tudnak dolgozni, eltörik kezük-lábuk, mentőhelikopterrel kell őket lehozni a hegyekről, mentőcsónakkal a vízből, stb, stb. Persze, ők sem érdemlik meg, minek keresték a bajt, ugye?

Nem is maradt más, csak az a szűk réteg, aki egészségesen hal meg, de nekik meg nincs szükségük egászségügyi ellátásra, csak a temetést kell elintézni, az meg nem az adóból megy.

A fentiek közül a dohányosok fizetik a legtöbb jövedéki adót.

És igen, feltűnően megnőtt az utcán füstölgők száma, ez van, előbb kellett volna gondolkodni a kedves törvényhozóknak, eddig legalább mi páriák el tudtunk bújni valahova az épületek kijelölt szögleteibe, most ki kell menni.

A múltkor, mikor leszálltam a HÉV-ről, és - mivel senki nem várakozott ott, mert hogy felszálltak - hazafelé indultomban rágyújtottam, erre egy idős nénike elkezd sipogni, hogy "nem szabad ám a megállóban dohányozni, 30000 Ft a bírság!" És két perc múlva vígan átment a 6 sávos úton, zebrát, lámpát nem nézve, átlósan, mert nyilván nem ér rá. Csak az autósok jóindulatán múlt, hogy nem csapták el. Hát, így megy ez.
Ha ez így megy tovább, lehet, hogy ősszel lesz kiscsillag 3. Elkezdtünk komótosan dolgozgatni, a Lovasi-Ózdi páros néhány rövid akkordfűzérig jutott, aztán a Lecsó is küldött az otthoni termésből párat, úgyhogy erre alapozva február elején, és a mostani hétvégén Pécsen…..
butterfly, butterfly 2010.09.09 11:02:50