Regisztráció Blogot indítok
Adatok
premierleague

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie,…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve:)) " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! "…..
premierleague 2013.02.23 12:00:33
@Sörösdoboz: Van egy táblázatom bajnokságokról gólok tekintetében. A 1,5 over nagyon gyakori, és tegnap már megvolt a ritka 0-0. Magyarul az sztem simán fog jönni, bár én a Dortmund meccsre tettem ezt. Fulhamet én is H-nak érzem. Zaragozának már valamikor nyerni kéne, ez lehet a meglepi. A Vácról meg itt vki azt írta, hogy nincs fizetés, stb., szóval lehet h sima Vidi siker lesz. Főleg, ha kap a hazai csapat egy kis bundáskenyeret, hogy legyen mit enni.
premierleague 2013.02.23 12:23:49
@stuntrider: Már régen botlott kedvenc csapatom, de egyszerűen annyira céltudatosak, hogy én ezt akkor is V-re érzem. Ha a 80. percben 1-0 a QPR-nek, akkor kettőt begyötörnek. Szerintem a WHU ellen lesz majd a szopóka. Aztán még kiderül.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
premierleague 2013.02.18 23:22:09
@Mr Fehér: Szerintem a Napoli rá fog szarni az EL-re. A kereteket a meccs előtt mindenképpen várd meg. Abból nagyjából kiderül.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amelyik kimetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
premierleague 2013.02.18 17:48:26
@pr1muska: Köszi. Remélem igazad lesz. :)
premierleague 2013.02.18 19:02:39
@körtisz: Mi???? Hát ez nagyon übergigamegahiper LOL. :D Elmegy vízért és gól. Hát én beszarok. :D Tuti bunda, ilyen a világon nincs.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik,hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
premierleague 2013.02.16 22:31:15
@Scraby23: A Roma mindig is ilyen csapat volt.

@Patrickkk: Abszolút nem ismerem az NHL-t, csak a statisztikát néztem. Ez alapján: NY Devils, Chicago Blackhawks jöhet? (döntetlen után nyernek is benne van) Esetleg a San Jose 5 meccs után ismét nyer?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii) ..
premierleague 2013.02.15 22:32:05
@Giuseppe Montana: Nekem is azért magyar körülmények között nem elhanyagolható összeg van a számlámon. Ezért csináltam egy netes, virtuális számlát. Arra átutaltam 5500-at és most azzal játszogatok. A virtuális számlát abaqoosnak hívják. A pénz azonnal megérkezett, semmi komplikáció. Levonni csak az utalás miatt vontak le, de azt bárhova utalok, levonják. A kifizetésnél bwinnél viszont fontos h 18 legyél. Pénzt még én sem kértem ki számlára, szóval nem tudom, hogy pontosan hogyan megy. Az biztos, h igazolnod kell, h 18 vagy. Amúgy a feltöltés, meg a létrehozás nagyon egyszerű volt. És természetesen mindennek utánaolvastam előtte. Óvatos ember vagyok. Viszont a bankszámlád biztonságát nem tudom garantálni, én is reménykedem, hogy a netes számlával már megoldottam a biztonságot.
premierleague 2013.02.15 23:00:26
Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény (ТорпедоNN#99)..
premierleague 2013.02.14 17:52:50
@saac91: Engem sem enged be, szóval elvileg nincs gebasz a bwinnél. :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával hanem mindig a…..
premierleague 2013.02.11 22:38:59
premierleague 2013.02.11 22:41:56
premierleague 2013.02.11 22:44:26
@nando79: Köszi. Már csak 1.36, még 1.5nél talán megfogadtam volna, de ez így már kevés.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
premierleague 2013.02.09 23:06:44
@juvefanatiku: Utrecht rég kapott ki, a NEC meg mögötte van. Viszont a NEC is 2 meccse nyer, szóval ez nálam nem egyértelmű 2-es, inkább X.

Bologna-Siena nálam 1X.

AZ Alkmaar egészen úgy tűnik, hogy kijöhet.

Lille is kijöhetne, de nem fog. Lyon sztem nyer.

De ezek csak az én szerény tippjeim.
"A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
premierleague 2013.02.09 19:02:51
@sebig: Bocsi, most vettem észre a posztodat. :( Amúgy csak 1,5 overes a táblázatom, 2,5 overre nem terjed ki. Látom, vezet a Bayern 30. percnél most. Annyit tudok mondani, hogy a Bayern meccsein 2 gól eddig mindig volt a szezonban. A 2.5 overről viszont lebeszéltelek volna, a nagy számok törvénye és a BL miatt.
premierleague 2013.02.09 20:35:04
@mENNYI imádom a nagykeblű MILFeket: :O Rúzsa Magdi mitől idegesítő? Én nem szoktam őt alapjáraton hallgatni, de mikor volt itt ingyenes koncertje a városban, akkor k.rva jó volt!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
premierleague 2013.02.08 21:13:28
@Robinho86: Necces, de az Inverness nem rossz csapat.

Valaki véleményt Celtic gólról Juve ellen?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit,vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
premierleague 2013.02.07 13:52:08
@HANNIBAL179: Köszönöm. Csak azért kérdeztem, mert csináltam egy kis statisztikát. Ha dobsz egy e-mail címet, elküldöm. Arra gondoltam, hogy együtt kifundálhatnánk ezeket a gól dolgokat. :)
premierleague 2013.02.07 14:30:29
@HANNIBAL179: Bocsi, volt egy kis bibi a gépemmel. De most már elküldte a mailt. nézd meg!
premierleague 2013.02.07 14:49:46
@HANNIBAL179: Rendben. ;) Nekem amúgy most a következő oddsok szúrják a szememet. Valaki véleményezhetné is őket:

Barca-Real 6,5 under 1,62
QPR nem esik ki a PL-ből 2,4
Fürth-Augsburg X2 1,4
Troyes-Sochaux vendég gól 1,6
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :) " (Sziszka77)..
premierleague 2013.02.05 20:57:29
@oldrider: Sajnálom, ami veled történt. Olvastam pár kommentet, ahol voltak különös számlazárolások, pénzeltűnések. Ennek ellenére itt a blogon is vannak olyanok, akiknek meg nincs bajuk vele. Amit olvastam, hogy hol lehet reklamálni:
1. olvastam olyat, hogy csak ott, ahol be van jegyezve, ez azt hiszem Ciprus.
2. valamilyen honlapon írták, hogy valamilyen pénzügyi szervezethez kell menni, ha akarod, megpróbálhatom megkeresni. De csekély az esélye, hogy segíteni tudnak.
3. Mivel a bwin osztrák cég, valamelyik osztrák városban, ahol van bwin.
4. Az említett oldalon még írtak valamilyen oldalt. Talán panaszforum vagy mi a neve. Ott is lehet, hogy szerencsét próbálhatsz.
5. A bwin ellen per folyik, csak ők az ítélethozási folyamatot kiskapukkal lassítják, így az még hosszú ideig fog húzódni. Remélem, segítettem.

Én nem a bwin miatt aggódok most, hanem a személy miatt, akinek a hibám miatt a címén ott landolt az üdvözlőlevelem. Amivel lehet, hogy be tud lépni a fiókomba. :(
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nyerni sokféleképpen lehet. Ahogy bukni is ... "  (Pannonymous)..
premierleague 2013.02.04 19:24:37
premierleague 2013.02.04 20:40:12
Még mindig bwin és abaqoos. Bocsi, hogy nem a tippeket írom egyelőre, de ha valami jogi dolgokat érint, annak mindig utánanézek, hogy ne legyen semmi probléma. Itt bakkertől és Hambi12-től kaptam egy olyan infót, hogy abaqoosszal tudok befizetni bwinre és hogy ezt meg is találom a befizetések menüpontnál. Még nem regisztráltam bwinre, csak a Súgót(Help) néztem meg. Ott a Payments pontnál csak Paypal, Moneybookers és valamis FirstClickBuy vagy mi az isten van még. Abaqoos nincs. Kérdés: ez csak a súgónál nincs feltüntetve, de ha regisztrálok, akkor ott lesz a befizetéseknél lehetőségként?
A másik kérdésem: utánaolvastam az abaqoosnak ugye. Na most lehet abaqoos vouchert vagy pénztárcát létrehozni. A voucher az ugye egy netes "utalvány". Amennyit utalsz netbankon keresztül, olyan értékű lesz ez a vouchered(utalványod). A bibi a bwin kifizetésnél van. Egyrészt nem tudom, hogy voucherre ki lehet-e utalni, vagy csak abaq. pénztárcára, másrészt a voucher lehet bármilyen értékes, csak azt az összeget tudod "visszaváltani"(tehát visszautalni róla pénz a banknak), amennyit kezdetben utaltál rá. Magyarul hiába fogadok jól bwinen, és csinálok a voucherről utalt 10kból 15-öt, akkor is csak 10-et tudok visszautalni a bankba. Már ha voucherre lehet egyáltalán kiutalni. Szerintem nem. Csak abaqoos pénztárcára. Ezért megkérdezném a hozzáértőket, hogy vouchert vagy pénztárcát kérjek-e. A pénztárcáról sok infót nem találtam(költségei érdekelnének), csak annyit, hogy a voucherrel ellentétben a nap 24 órájában feltölthető.
Szóval jók-e ezek akkor bwinhez? Abaqoos voucher vagy pénztárca?
premierleague 2013.02.04 20:51:54
@bakker.: Köszi a segítséget. :) Már akkor csak az a kérdés, hogy abaqoos voucher vagy abaqoos pénztárca.
bakker és Hambi, ha esetleg van valami barátmeghívós akció bwinen és regelek, szóljatok ha kell bónusz(nem tudom, hogy most osztanak-e), mert akkor valamelyikőtöket megjelölöm, mint ajánló.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
premierleague 2013.02.03 21:39:09
@inmate: Köszi, utánanézek. És ennek vannak egyébként valamilyen díjai? Utaláskor levesz valamennyit?
premierleague 2013.02.03 22:12:02
@quaresma7: És vettél már ki vele pénzt? Nem baszakodik OTP emiatt? Vagy bwin?

@inmate: Mennyire drága a készpénzfelvétel? És ezalatt netes kifizetést is kell érteni vagy csak ATM-ből?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
premierleague 2013.02.01 23:06:36
@Sörösdoboz: Ha még itt vagy: Ghána továbbjutás szerintem sima, és a Schalke 2 gól is jónak tűnik, viszont én a Bayernt ilyen kis szorzóért nem tenném DV-be