Regisztráció Blogot indítok
Adatok
colossal rendezvénytechnika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai fesztiválok látványban sajnos messze elmaradnak egyes külföldi társaiktól, pedig az ötletes és látványos megoldások nem biztos hogy jelentős költséget jelentenek. Egy példa Londonból, Etienne de Crecy DJ szettje layher kockákon, építési hálóval és…..
event.blog.hu Ilyen ez a popszakma 2011.02.10 10:00:00
 A technikus sohasem unatkozik és ha nem elég fáradt, gondoskodik arról hogy az legyen. Teherautóból sportcentrum. ..
colossal rendezvénytechnika 2011.02.10 10:09:38
Gyakorló rendezvényszervezőként és végzett informatikusként már évekkel ezelőtt kerestem olyan megoldást a rendezvényszervezés adminisztratív, monoton terheinek csökkentésére, amely egyúttal átláthatóvá teszi a folyamatokat és drasztikusan csökkenti a…..
Hostess ügynökséget keres a Művészetek Palotája 3 éves időtartamra, 480 millió Ft keretösszegű szerződéssel. A meglehetősen szigorú pályázati kiírás előírja, hogy a pályázó rendelkezzen a pályázat benyújtásakor már érvényes 100M Ft-os szakmai…..
Hurrá! Az Országgyűlés tegnap 17:49-kor 303 igen, 48 nem szavazattal, 13 tartózkodás mellett elfogadta az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló törvénymódosítási javaslatot, és az új törvény július 15-i nappal már hatályba is lép.A képviselői önálló indítványként…..