Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kevéssé_biztató

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cél szentesíti a bevándorlót, vagy a bevándorló szentesíti a célt? A történtek fényében szinte mindegy. A volt miniszterelnök lépésének mindet kétséget kizáróan humánus voltát gyanakodva figyelem. Elsősorban 23 millió okból kifolyólag. Alig egy napja az ATV robbantotta a…..
Fehér kivitelben jelképe a békének, szelídségnek, gyengeségnek, szentléleknek. Elvakult szerelmes viszonyban klasszikus becenévként használatos, és mi sem természetesebb annál, mint hogy az egymás társaságát élvező párok turbékolnak.Városi megjelenése azonban kevésbé…..
Politikai játszmákról és szakmai függetlenségről pusmognak a PSZÁF-elnök levele kapcsán   Ahogyan arról már beszámoltunk, Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnöke levelet írt a Kúriának, amelyben a bankokkal szembeni bírósági döntések…..
Érdeklődéssel olvastam Lakner Dávid újszerű megközelítéssel megírt cikkét a melegházassággal kapcsolatban (Kell-e a melegektől védeni a házasságot?). Újszerű, amennyiben nem a megszokott módon érvel, s nem ad kapásból helyt akármelyik álláspont bevett érveinek. Dávid…..
A kormány legújabb elképzelése szerint sávos adókulccsal bevezetné a reklámadót. Ezt az új adófajtát szinte kizárólag a reklámtorta legnagyobb szeleteit magukénak tudóható kereskedelmi csatornák az RTL Klub és a Lenin2 TV2 fizetné. A piacvezető RTL válasza sem váratott…..
Teadélután Testvérek között is 2012.11.01 03:15:55
Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter, jelenlegi oslói nagykövet három évvel ezelőtti egyetemi jegyzetében alábbi mondatot vetette papírra: „azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy a testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak,…..
kevéssé_biztató 2012.11.01 17:49:40
@septem: Sajnos ezt a kommentet nem értem, amúgy eszem ágában sincs minden magyart rasszistának tekinteni, ahogy azt is tudom, hogy van zsidó, sőt, cigány rasszizmus is.
kevéssé_biztató 2012.11.01 18:34:58
@bigthereal: OK. Akkor én meg azt mondom, hogy a magyarok alacsony IQ-ja miatt állunk olyan rosszul idegennyelv-tudással. Nem vagyok rasszista?
kevéssé_biztató 2012.11.01 19:18:56
@Attitude Adjuster: Tévedés, a két állítás tökéletesen egyenértékű. De - és itt most félreteszem a konkrét vitát - amiről szó van, az az, hogy J. G. és vele együtt az egész magyar "konzervatív" oldal egy undorító, horthysta banda. Részben erre, részben a hagyományosan "lumpen"-nek nevezett rétegre épül a jelenlegi hatalom. Mivel a kommunizmus elég távol áll tőlem, pesszimista vagyok, mert ezeket hatékonyan valóban csak puskával lehetne elzavarni. Borzasztó, hogy úgy tűnik, ebben az országban az alternatíva tényleg az, hogy fasizmus, vagy kommunizmus.
Bármit is mond az Európa Unió, a kormány kitart a gazdaságpolitikája mellett - mondta Matolcsy  arra utalva, hogy Brüsszelben a második Matolcsy-csomag után sem látják biztosítottnak a 3 százalék alatti GDP-arányos költségvetési hiánycél jövő évi teljesülését. Mert…..
Őszintén remélem, hogy a Milla október 23-i tüntetése egy hatalmas siker lesz, és tényleg megkezdődik az Orbán-rezsim lebontása. Az előjelek azonban – finoman szólva – lehetnének jobbak. Látszik ugyanis, hogy mindenki súlyosan elidőzítette magát. A Milla és a Szolidaritás…..
Kedves szocialista, baloldali vezetők, - az elvtárs megszólítást szándékosan hanyagolnám, tudom ez néhány kivételtől eltekintve nektek is kellemetlen, még ha a tagságnak ezt soha sem vallanátok be. Húsz évvel a rendszerváltás és nyolc évvel azután, hogy jobb híján…..
Legalábbis Navracsics Tibor szerint (index), aki ezzel védte a kötelezően kifüggesztendő nemzeti együttműködési nyilatkozatot. NT – úgy tudom – okos ember, ha pedig tényleg az, akkor ez az érvelés az aljasság minősített esete.   Mert, először is: ha a papír nem…..