Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moonspell

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egyszerűen.. Kiskertem 2010.07.08 17:02:00
 Alig vártam hogy tavaszodjon, alig vártam hogy új házba költözzünk, ahol majd szabadon garázdálkodhatok a kertben és az összes ablakpárkányban.. :)Az összes cserepes virágomnak új, megfelelő helyet találtam, a kigyökereztetett kicsiket beültettem és napos párkányban…..
Krisztinca kertje Kert-nap 2009.09.24 11:08:00
Ma itthon maradtam szabin, hogy kiültessem az évelő virágokat, meg egy kicsit rendet tegyek. Tegnap este már előkészítettem a terepet, megnagyobbítottam a virágágyást, kiszedtem pár tő levendulát, ezeket átültettem a juharok elé a nyuszifül helyére, ami nagyon megcsúnyult.…..
Krisztinca kertje Meleg őszi nap 2009.10.24 19:50:00
Tegnap Zs szétszedte a fapavilont, hogy a télen ne menjen tönkre. Lehet, hogy bírná, de ne tegyük ki feleslegesen az időjárás viszontagságainak. Ha eddig nem vitte el egy vihar se... (pedig végül nem lett lerögzítve). Utána leszedtem a hajnalkát az apácarácsról, felkötözgettem a…..
 Filmekben láttam először bloghasználó embereket, méghozzá az Uma Thurman filmjében, ahol egy őrülten elfoglalt és -még nézni is fárasztó- édesanyát alakít.. akkor azt gondoltam "na még egy borzalma a világnak ami tovább rombolja az együtt töltött pillanatokat a…..