Regisztráció Blogot indítok
Adatok
capsicum

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
red savina paprika július 7 2010.07.07 09:43:00
caspa ötletét írnám le pár szóban.elindítana egy fórumot. olyat mint régen a spicy-n volt vagy a www.thehotpepper.com/.kifejezetten paprikás fórumról lenne szó. ahol összejöhetne minden paprikás és megoszthatnák egymással tapasztalatainkat és tudásunkat.mit szóltok az…..
capsicum 2010.07.11 20:05:05
@'Kai: Hali!

Azért a chili-s csatni recepteket szivesen megnézném, mert délután nem működött a dolog. Remélem majd még feldobod a capsaicin fórumra.

Megköszönném!
red savina paprika július 1 2010.07.01 10:57:00
lassan jönnek a virágok.amit múltkor beporoztam azok már száradnak el.képannyi sok bimbó van a paprikákon hogyha a tizede megköt már elégedett lennék.ma lenne tápoldat de a virágok miatt nem kapnak.rég volt már szó róla. az 5.ik növény később bújt ki a többinél és az egyik…..
capsicum 2010.07.07 11:34:55
@FiGe: Hát kicsit meg is késtem vele, mert március vége felé vetettem a magokat és olyan május 20 táján ültettem ki a fóliába. Hamarabb szerettem volna vetni de a megrendelés nem ment el és újra kellett egyeztetnem meg összevissza telefonálgatnom a fickóval mire elküldte a magokat. Azért remélem sikeres lesz a dolog, mindegyik növényen van már virág és már nyílnak is. A jalapeno-n és a szivárványon meg már termés is van. Van egy 7-ik fajtám is amin egy kazalnyi paprika van már, de azt nem tudom miféle mert a magot egyik haverom szerezte nekem, majd teszek fel képet róla, aztán adunk neki nevet közösen, ha nem derülne rá fény milyen fajta. :)

A hétvégén sütögetés lesz ha az idő engedi és egy két bátor (vagy inkább vakmerő?) haverral már kóstolót szeretnék tartani 3 féléből. Remélem üvöltve fogják enni :)

Üdv