Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Habbal

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Próbálom én, unos és untalanDe egyszerre vagyok súlyos és súlytalanAhogy erőlködök, újra talpra állokAkkor is vagyok, ha semmit nem csinálokGyöngyöt szórok a disznók elé, adom a pofont a szarnakKalimpálok a semmi után, fejjel megyek a falnakPróbálom én unos és untalanDe…..
Ma este Varsóban az Európa-bajnokság elődöntőjében kiderül megtöri-e a Nationalelf az olasz átkot és harcba szállhat-e az Európa-bajnoki címért. Ebben a posztban nem fogjuk vissza magunkat a digógyalázás terén, hátha ez segít eltiporni Pirloékat, majd miután kieresztettük…..
Lazításképpen a holnapi német-dán elé, az Eb-sorozatunk utolsó részében a szégyen és gyalázat átélése és a pokol legmélyebb bugyrainak megjárása után a Mannschaft feltámad és a jelenlegi EB esélyesévé avanzsál.   2000, Belgium-Hollandia – A gyalázat   A…..
A német harci gépezet átgázolt a kártevők által belülről megrágott holland tulipánmezőn, még ha a végeredmény teljesen nem is tükrözi ezt. Kaptak a kukások egy komoly szúrós pukit az arcukba, röviden ennyi történt tegnap este Harkovban. Nem lettünk sokkal okosabbak a csapat…..
Az egyik osztrák újság címlapján a héten óriási marhaságot láttam, azt gondoltam hogy ilyen ökör politikusok csak nálunk vannak, de nem! Történt ugyanis, hogy Günther Platter, Tirol tartományfőnöke (vagy valami hasonló a titulusa, de ez lényegtelen, tehát nagy fejes)…..
Elérkeztünk hát hatodik ütközetünkhöz, ma este 20.30–tól Durbanban a Moses Mabhida stadionban a Nationalelf a spanyol válogatottal mérkőzik meg a döntőbe jutásért. Először is szeretnék gratulálni a holland válogatottnak a döntőbe jutáshoz , nagyon jó lesz őket 36 év…..
...de rosszat. Az eddig 100%-os teljesítményt nyújtó Pál a spanyol zászlós dobozba bújt bele először. Sajnos ez azt jelenti, hogy Spanyolország, le fogja győzni Németországot.Persze, ahogy a német válogatott is botlott egyszer a szerbek ellen, úgy Polip Pál is benézhette ezt.…..
Habbal 2010.07.06 22:31:05
Guten Morgen Afrika! A német csoda 2010.07.05 21:25:00
Németország –Argentína 4:0 , hihetetlen még most is leírni két nappal a gauchók kiütése után. Tényleg csoda lenne, vagy a jól felépített német futballgyártól várható volt ez az eredmény?   Az utóbbi napok médiaőrületében hirtelen mindenki német…..