Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valódi dj érdekvédelem

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
valódi dj érdekvédelem 2012.03.13 12:07:49
@PiszkosFredi:
Én még mindig nem értem, hogy egy 70-es táblánál 69-cel közlekedés miért von maga után büntetést, illetve ha nem működnek a lámpák, és a táblák lépnek életbe (valóban...), akkor a 70-es tábla "sem működik"? Vagy mi a szösz?

A téma Gizike, erre meg jössz a gőzeke működési elveivel. Kínos, nem?
valódi dj érdekvédelem 2012.03.13 12:19:33
@Laci83: "ha e rendelet másként nem rendelkezik".

Az 50-es szabály általánosságban érvényes, amennyiben közlekedési táblával ezt nem írják felül. Lásd ugye a 30-as övezetben sem közlekedhetsz 50-nel.
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
valódi dj érdekvédelem 2011.02.01 16:19:11
@Pávor Jál: Én ezt nem szűrtem le, lehet más a szubjektív olvasókánk :)
valódi dj érdekvédelem 2011.02.01 16:21:53
@mutoradep: Az, hogy te neked mi a zene meg az érték, az nem hiszem, hogy kapcsolódik a témához :) hallgatok dübdüböt és rockot, de klasszikust is :) Csak hát Csajkovszkijra nem feltétlen fogom jól érezni magam egy buliban. De lehet, hogy én gondolom rosszul :)
valódi dj érdekvédelem 2011.02.01 16:29:16
@Pávor Jál: Az előítélet nem jó dolog sajnos. Ezért próbálom meg objektíven szemlélni a dolgokat.
Nem feltétlen hülyeség az, amit a Szövetség mond, csak mivel divat a vezetőjét jól kiröhögni, ezért alapból "sokan" - mert valljuk meg, elég szűk körben megy ez a "háború" - úgy állnak a dolgokhoz, ahogy fent is látjuk, "Jeszynek a k. a.-ját" és pont.
Pedig hát mondjuk On/Off-nak sem lenne az feltétlen rossz, ha minden jöttment elmondhatja magáról, hogy ő akkó' most déjé, és akkó' most kitolja a pultból On/Off-ot, mert ő ingyen csinálja, amiért ő x fizetséget kapott eddig.
És lehet azt mondani, hogy a zene szeretete hajt bennünket, de ugye valamiből meg kell venni azt a bakelitet, vagy zenét beatporton.
A PirateBay is csatlakozott a Blackout for Hungary akcióhoz, amely a december 21-én megszavazott új médiatörvény ellen tiltakozik szerte az interneten. Úgy tűnik, hogy a világ legnagyobb torrentoldala nem sötétül el teljesen, csak a a kezdeményezés angol nyelvű bannerét helyezték el…..
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
valódi dj érdekvédelem 2010.10.22 14:49:32
Ez is csak Magyarországon történhet meg! A soproni VOLT fesztivál egyre nagyobb érdeklődésre tesz szert, ezáltal egyre több külföldi fellépő és vendég is megjelenik a fesztiválon. A VPOP és a MAHASZ úgy gondolta itt az ideje "ország imidzset" építeni, és…..
valódi dj érdekvédelem 2010.07.05 20:07:19