Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lemba1

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
On the Spot Dél-Afrika 2010.06.07 13:22:00
Kedves blogolvasóink vagy blogunkat olvasók vagy blogunk olvasói vagy hogy is mondjuk?!  Kaptunk pár levelet, hogy miért nincs még mindig új blogbejegyzés, pedig már majd' egy hete Dél-Afrikában vagyunk?!  Jogos. Nem azért, mert lusta disznók vagyunk, vagy mert nem…..
Lemba1 2010.07.05 17:31:00
Jo napot!
Sok sikert es leginkabb sok szerencset kivanok a ket kalandos, magyar fiatalmak. Mind a ket orszagot viszonylag jol ismerem, ugyan Ethiopiaban csak 11 honapot,viszont Del-Afrikaban sok-sok evet toltottem el eddig.
Szerencse, orangyalok es a VB egyengette a ket fiatal sorsat ebben az orszagban.
A hivatalos statisztika szerint ebben az orszagban evente 20000 not /6 honapos csecsemotol kezdve a 84 eves idos noig/ eroszakolnak meg. Ha valakit erdekel az eroszak modja kepekkel tudom illustralni. Az en csaladomban eddig mindenkit /kivetel a 3 eves unokam, kulfoldon el/ megtamadtak, kessel, pisztollyal, geppisztollyal. A vom elvesztette 15 evesen az egyik laba nagyujjat. Gyerekek ezrei tunnek el es testreszeiket "muti"-kent agyjak el. Az illegalis alien-k millioi leptek el az orszagot, gyerek kereskedelem /15000 Rand/fo/, gyerek prostitucio,kabitoszer kereskedelem, hetenkenti fegyveres bank rablasok,stb rendszeres. Egy idoben a 200 Rand bankjegyet senki nem fogadta el, mert annyi hamis volt forgalomban. A jelenlegi kormany valoszinuleg az egyik legkoruptabb kormany a mai magyar kormany utan. A Neilspruit stadium 1.4 billioba kerult az eredeti 0.85 billio helyett ugy, hogy a kornyezo lakok ki lettek semmizve, ut es kozmu nem epult. Mi lett a kozel 0.5 billio Rand-dal? Senki nem tudja es senki nem firtatja!
A ket fiatal nem ismeri Africa tortenelmet, geography-jat, nemzetkozi hatalmak befojasat, ki mennyit lop ki ebbol az orszagbol a jelenlegi kormany jovahagyasaval.
Meg egy tanacsom lenne!
Ha ez a ket fiatal ilyen exotic-s helyeken szeret utazni, tanulmanyozzak a helyi parazitas es helyi bacteriumos fertozeseket.