Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brudekk

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok okosság elhangzott a hétvégén, és ráadásul én mindet egyszerre, vasárnap olvastam....kicsit tömény volt. Nem igazán tudok választani, segítsetek eldönteni: Ki volt a hétvége embere, melyik hír/nyilatkozat viszi a prímet? 1, Sipos László, a Rovás Alapítvány elnöke A…..
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
Alighanem néhány embernek agyára ment a hőség..... "Kiskunhalas a Duna-Tisza közén, Budapesttől délre 130 km-re, a Homokhátság legmagasabb részén fekszik. A város közigazgatási területe 228 km2. Közlekedési csomópont. Vonzáskörzetébe a tőle 20-30 km-re lévő…..
Brudekk 2010.07.15 23:48:19
@greybull: láttam egyszer egy ilyen rövid szkeccset: két munkás néz le egy kútba, megszólal az egyik: "csak tudnám, miért kellett lámpát rakni a kút aljára?" közben odajön a főnök, elveszi tőle a tervrajzot, megfordítja, és aszondja: "maguknak egy világító tornyot kellett volna építeni" xD
amugy ha lesz, aki pénzt ad rá, meg lesz, aki fizet a szobákért... azoknak egészségére xD
Lázár János és Kocsis Máté írtak és beadtak egy pöpec alkotmánymódosítást a múlt hét csütörtökjén. A T/649-es számú, "A Magyar Köztársaság Alkotmányáról szóló 1949. évi XX. törvény módosításáról" törvényjavaslat egy roppant fontos…..
Brudekk 2010.07.15 22:10:30
@eszkep: az elmúlt 20 évből 4-ben a fidesz vót kormányon, ha emlékezetem nem csal... akkor is csinálhattak volna "forradalmat" meg alkotmánymódosítást... nem azt róják fel nekik, hogy módosítják az alkotmányt, csak a módszerük nem feltétlen a legszimpatikusabb mindenkinek... meg azt, hogy úgy beszélnek az elmúlt 20 évről, mintha eddig a fasorba se lettek volna, nemhogy a parlamentben, urambocsá' kormányon...
Drazséval nem távozott a pofátlanság a minisztériumból, csak most fideszes a faszi, és Kontrát Károlynak hívják. A képeket elnézve nem is lehet eldönteni, hogy ezek a képek tegnap készültek, vagy még tavaly. Ugyanazok az arcok, ugyanazok a rendőrök. Egyes honfitársaink…..
Brudekk 2010.07.06 12:45:02
@Jurganov: nem tudom,hogy amikor a demokratikus és antidemokratikus nézetekről írtam, azt miért lehetne úgy értelmezni, hogy "kommunista rezsim viselt dolgainak más szemszögből történő megvilágítása"-ra gondoltam... ezt nemtom hogy lehet idekeverni...
demokráciában az ember azt gondol, amit akar,mert szabadságában áll, de tenni nem tehet meg bármit... demokrácia csak demokratákkal működik, akik hisznek a demokráciában,és demokratához méltón viselkednek. ennyi.
Brudekk 2010.07.06 13:58:29
@Conv: egyetértek, a többség diktatúrája szerintem sem szabadság - azzal a kiegészítéssel, hogy szerintem a demokráciának nem feltétlen kéne ezt jelenteni, vagyis hogy ez a fajta szavazáson/képviseleten alapuló rendszer nem A Demokrácia, csak egyfajta szerencsétlen kísérlet a demokráciára... szóval ebben tényleg egy véleményen vagyunk :D én nem is azt mondatm, hogy nálunk demokratikusan működnének a dolgok... csak azt, hogy aki magát demokratának vallja (legyen politikus vagy átlagember), és demokratikus jogokat követel, az tartsa be a demokratikus kötelességeket! függetlenül attól, hogy másoktól ezt látja-e...
(és a másik: akkor itt még mindig a "nyilvános" értelmezésében volt a különbség, és a félreértés forása :P a nyilvánosságot én úgy értelmezem, hogy csoport/tömeg előtt zajlik valami, tehát nem úgy, hogy bárki láthatja.)
Üdvözlet mindenkinek, aki az elmúlt 50 napot kómában töltötte. Ez idő alatt a forradalmi munkás-paraszt néppárt a Zemberek nevében és a Zemberek által átvette a hatalmat, mindenkit leváltottak, az alkotmánnyal törlik ki a seggüket, és a forradalmi rendcsinálásban voltak olyan…..
Brudekk 2010.07.05 17:07:48
ez a szöveg enyhén szólva problémás... először is: "magyar nemzet önrendelkezésért folytatott küzdelme"... a "nemzet" mint olyan nem küzdhet semmiért... egyes emberek küzdenek ezért vagy azért, de ők sem egy nagy magasztos közös cél érdekében, hanem a saját ilyen-olyan érdekeikért... a magyar emberek (hiszen nyilván rájuk vonatkozik a "nemzet" kifejezés) sosem közös célokért küzdtek, 56-ban sem, akkor is mindenki mást akart... és főleg mindenki magának akart jót... még olyan is előfordult hogy a pesti felkelő csoportok vezetéséért harcoltak emberek egymással, fúrták a másikat... aztán: "társadalmi szerződés"??? kérem, ez a huszadik század, vagy mi? hogy állíthatja valaki, akire a szavazásra jogosultak egy részének két harmada szavazott, hogy vele a társadalom szerződött? ilyen nincs! arról volt szó, hogy őket többen akarták kormányalakítással megbízni... nem a társadalom, csak egy jelentős része... az nem ugyanaz., ha jól tudom... s hogy ez "történelmi tett"-e azt majd had döntse el az utókor... egyébként erre a tettre 1990 óta négyévenként "joga és képessége" is volt a magyar embernek (szerintem). s végül: "megváltoztatni a jövőt"?? ezt megmagyarázza valaki? ami még nem történt meg, azon mit változtathatok?
szóval... vicc az egész... de persze valahol siralmas... akinek ez tetszik, aki ezután is azt mondja, hogy ezek a szociknál különbek, és "nem lehet a két pártot párhuzamba állítani", annak egészségére...
no és utoljára még egy ajándék:
tasz.hu/files/tasz/imce/egyuttmukodes_1_1.jpg
:P
előre a béke útján, elvtársak!!!!