Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikinda

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
kikinda 2016.04.14 18:19:22
@wolves84lb: Én nem utálom az embereket! Csak pont azt a réteget aki bemegy a boltba vagy akár hová és azt hiszi hogy ő nagy ember! Közben meg egy utolsó csicska munkás ugyan úgy ahogy az az eladó aki őt kiszolgálja!Sok ember elfelejti honnét jött!! És rohadtul sajnálom az eü.dolgozókat! Ők is szar körülmények között dolgoznak és ha tehetném változtatnék rajta,de jelenleg csak annyit tudok tenni hogy melléjük állok és ha kell támogatom őket is vagy legyen az akármelyik ágazat hogy egy picit jobb legyen a helyzetük! Itt azok háborognak a legjobban akiknek a vásárlás a kikapcsolódás.
kikinda 2016.04.14 18:24:03
@wolves84lb: Ja és megköszönném ha így ismeretlenül a szóhasználatot megválogatnád mert én sem anyázok senkit és minősítem illetlen szavakkal. Köszönöm! A pékséghez vissza térve! Tudod én az a réteg vagyok ha vasárnap zárva lenne a pékség szombaton vennék 1kg kenyeret és nem háborognék hogy csak hétfőn tudok zsemlét venni! Marha nagy dolog másnap is megenni a kenyeret! Úgyhogy felőlem ők is kivehetnének egy plusz szabad napot ami fix! Én nem sajnálom senkitől! ;)
kikinda 2016.04.14 19:36:08
@Bobby Newmark: A "csicska munkás" jelzőt érteni is kéne! De ha nem megy elmagyarázom! Ugyan olyan EMBER! Szarért húgyért dolgozik! És igen csak elfelejti hogy honnét jött! Nem a vásárlással van a legfőbb probléma. De ha már itt tartunk akkor én meg elvárom hogy legyen fix pihenő mindenkinek! Ennyi! És ez a jelző! "faszparaszt" hát nem is tudom.....inkább nem jellemzem! De azért így ismeretlenül nem kéne sértegetni! Én sem tettem!
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..