Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zhu Geliang

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
Zhu Geliang 2010.07.05 15:48:26
Na én akkor képviselném a középkorba vágyódókat. Persze azért kicsit félve írom, amit írni fogok.
Főként 3-4. pontokra térnék ki főként.
Nem szavaztam, de ha nem lettem volna lusta bejelenteni, hogy külfödön akarok szavazni és vettem volna a fáradtságot, hogy leüljem a seggem a vonaton Shanghajig vagy Pekingig és bedobtam volna a cetlit, úgy a szavazatomat a Fideszre dobtam volna. Nem azért, mert annyira szeretem a Fideszt, nem is azért, mert annyira unszimpatikus mindenki más, az oka egyszerű: végre valakinek esélye nyílik Kormányozni az országot, nagybetűvel kell írnom, mert az utolsó kormányok maximum kisbetűvel kormányoztak.
A köztársasági elnök lecserélését (és egyéb személycseréket) épp azért érzem indokoltnak. Mert persze szép és jó, ha van valaki, aki kifejezi aggájait egy adott törvénnyel kapcsolatban, aztán visszadobja párszor, hogy aztán végül úgyis alá kelljen firkantania, de szerintem ez az ország eleget vesztegelt egy helyben ahhoz, hogy ezen lépés átugrását racionálisnak lehessen nevezni.
Ezenkívűl, nem szép másra mutogatni, de melyik eddigi kormány nem szavaztatta volna meg saját jelöltjét, ha megteheti. (Mielőtt valaki ősfideszesnek hordana el, sose szavatam a Fideszre, életem első szavazása az előző koalícióra ment, akkor is csak azt vártam Öszöd után is, hogy jó-jó bazmeg átkurtatok minket, de akkor csináljatok már valamit legalább...)