Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anfer1

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
anfer1 2010.07.05 21:48:42
@pimpalini:
Nem veszem fel a sértésedet, biztos rászolgáltam, ezzel kicsit nyugodtabb a lelkiismeretem. Nem akarok idegen embereknek egy percnyi nyugalmatlanságot sem okozni, akiket nem is ismerek, lehet te volnál az első német drukker, akit élőben is szimpatikusnak talállak. Nem tudhatom, nem akarlak általánosítani. Ez nem meghunyászkodás, csak le akarom zárni ezt a dolgot.
Valóban, itt a fociról van szó. Maradjon is így.
Legyen szép a németek focija ahogy nektek tetszik, de attól még szerdán essenek ki. Ennyi a mondandóm valós tartalma. Istenem, nem szurkolunk egy csapatnak, ez még nem baj.
A lényeg, ahogy az előbb írtam, nem itt dől el a dolog, hanem első körben szerdán. Kár egymás agyára menni.
Számomra a németek még nem bizonyítottak (persze titkon remélem is, hogy nem is lesz lehetőségük-ez már nem vita tárgya remélem), maradjunk ebben. Ki tudja, mit hoz a jövő.
Amúgy szerintem a németek előnye az ilyen válogatott világversenyeken az, hogy relatíve együtt fociznak, azonos filozófiában, mondhatjuk, hogy egyetlen bajnokságban. Így bárkinél hamarabb ráéreznek egymásra egy tornán. Szerintem ez így is marad, valamit valamiért. Ha egyszer versenyre akarnak kelni úgy igazán a többi topligával, arra a válogatottjuk nagy tornákon vett stabilitása mehet rá. Na majd meglátjuk ez mire elég, most már a spanyolok is összerázódhattak és végre kijöhet a valódi tudáskülönbség, amit én hiszek. Ámen:)
anfer1 2010.07.05 21:50:36
@pimpalini:
Most olvastam, hogy régen te is ilyen lehettél..
Hát akkor mindent értesz, de legalább is jobban megértesz. Remélhetőleg.:) És örülök, hogy nem feszítettük tovább a húrt.
anfer1 2010.07.05 22:28:01
@pimpalini:
Köszönöm, nektek is! Aztán majd meglátom, hogy visszanézek-e, szerintem kapok holnap is rendesen, talán jobb ha nem látom.:)

Erről csak annyit, hogy van 5000 forintom betclicen már több mint fél éve. Gondoltam megrakom a németeket az argentinok ellen, és akkor legalább az egyik szemem nevet. Nem volt szívem hozzá... Legalább tiszta a lelkiismeretem.:)