Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Repzsu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan első őzbakom! Az elejtés körülményeit majd a későbbiekben megírom.                     Ismét jött Doki, megtaláltuk a borjút a patakban, már nem tudott lábra állni, a…..
Ez a nap a perecelések napja volt. Reggel időben elindultam a tanyáraól mocival, de már a patakátjáró utáni feltaposott sáros szakaszon alig tudtam átevickélni. Párszor elásta magát a hátsó kerék, majdösszeszartam magam mire kitoltam. Aztán a Liponya lankásabbik felének…..
Pitymalott mikor erős bogárzajra ébredtem. Hamar rájöttem hogy a tőlem karnyújtásnyira található priccsen darazsak fészkelnek, akiknél 5-kor kezdődik a munkaidő. Egy darabig vízszintesből követtem ahogy ki-be repdesnek az ablak egyik résén, de a hanguktól alvásra esélyem sem…..
Felmartam az terepgumival frissen felszerszámozott mocit és 2 padavanom,Zsuzsa és Toló kiséretében becéloztuk Nagykökényest, a búcsúbuli helyszínét.Hamar a természetben találtuk magunkat, Kökényes príma hely ahhoz, hogyfokozatosan szokjak hozzá a nomád élethez. Itt még van…..