Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levente1

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka gusztustalan tapló az, aki más nyomorúságát, gyászát használja saját jól felfogott érdeklében, még akkor is, ha teszem azt a Katrina hurrikán áldozatainak szentelt emléknapon rendez gyűjtést a kivert kutyáknak, de ha azt ráadásul még be is vallja, arra nincs magyarázat,…..
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
levente1 2011.06.22 00:30:34
@zum trucc: Figyelj, segglyuk! Az nem logika kérdése, hogy ippen nem tudom pontosan, melyik buzifesztiválon jelenik meg büdöske személyed. Ez a te dolgod. A lényeg, hogy nem véletlenül járod e helyeket, illetve kajtatsz mások után a blogokban....
anyádék mióta szégyellnek, öcsi? :-PPPPP
Azért hanukán nem tagdnak ki, ugye metéltke?:DDDDD
levente1 2011.06.20 21:16:17
@zum trucc: te kötsög, apád hány évesen tanított meg cumizni?
levente1 2011.06.20 21:51:21
@zum trucc: Hoppá, végre kibújt a szög a zsákból.:)))
A zsindex blogok legszutykabb buzija elárulta, hogy a felvonulókkal töltötte a szombatot, a felvonulókkal szeret érezni.:-DDDDD
Végleg leégetted magad, te hulladék.:))))

A véreid:
barikad.hu/gyomorfogat%C3%B3_rasszizmus_wsj-ban-20110620
Eheti klipválogatásunkban vannak öldöklő robotok a Flying Lotustól, autós-motoros akció hülye maszkokkal és jelmezekkel a My Chemical Romance-től, fight club lányoknak Juliette Lewistól, egy hatalmas nyúlszörny a Massive Attacktől, régi legendás rockernek öltözött mai trendi…..