Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justcase

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
On the Spot Orania – Johannesburg 2010.07.04 14:56:00
Eszterrel félórán át vitatkoztunk telefonon. Ő negyedik napja Johannesburg legkeményebb negyedeit járja fekete bandák védőgyűrűjében (máskülönben valószínűleg már nem élne vagy bedrogozva, szexrabszolgaként ismerné meg Afrika legsötétebb bugyrait, így viszont befogadják,…..
justcase 2010.07.04 21:20:01
es miert olyan jo egy olyan riportot kesziteni, ahol a ket szelsoseget probaljatok bemutatni?
ebben az orszagban nem feszulnek egymasnak az emberek (szintol fuggetlenul) hiaba szeretne azt a nemzetkozi media igy lattatni.
talan azt erdemes megemliteni, hogy jelenlegi 12.8 millio adofizeto allampolgar van, akiknek kozel 40%a feher. a nem allami erdekeltsegu cegeken belul ez az arany 70%os. a fehereknek semmit sem kell tenniuk, mert ha beszuntetik az adofizetest szimplan tonkremegy az orszag. es ezt a jelenlegi uralkodo elit is pontosan tudja. egyebkent 13.8 millio ember kap allami segelyezest jelenleg es nagyjabol kizaro ok, ha az ember szine feher...

nem. nincs polgarhaborus helyzet es nem is volt. az eszaki regiokban valoban ki vannak teve a feherek tamadasoknak, de ez nem annyira a szinbol fakad, hanem abbol az egyszeru gondolkodasmodbol, hogy a feher embernek mindig tobbje van mint a feketenek tehat gyumolcsozobb celpont. arrol sem szol a fama, h az elkovetok jelentos resze menekult statuszu fekete valamelyik masik afrikai orszagbol es nem helyi. ugyanakkor fontos lenne kulonbseget tenni az gauteng, kwazulu-natal regioban elo zuluk es a deli es keleti reszeken lako xhosa-k kozott, mert teljesen mas mentalitas es hozzaallas jellemzi oket.

nem kivanok tovabb okoskodni, de azt gondolom, hogy nem keszultetek fel elegge es ebbol kifolyolag felek, hogy az "anyag" is egy szenzaciohajhasz, szelsosegekre utazo felretajekoztatas lesz, mint mar annyi minden mas errol az orszagrol.
justcase 2010.07.05 07:58:57