Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladás srác

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Nem is tudom... 2011.04.15 11:45:00
Láttunk már ilyet Wartburgból, bogárból meg másból is. Minden esetre érdekes.K-rolynak köszönet ezért az utánfutóért...
ladás srác 2011.04.22 18:53:43
É@K-roly: Én egy lada 2102 kombiból szeretnék futót csinálni hogyan lehet forgalomba helyezni egy ilyen futót? Hol lehet érdeklődni?
Megtörtént a Zsigulimo első kiállításon való bemutatkozása. Mondhatni elsöprő siker volt. Azt eddig is tudtuk, hogy az embereket érdekli, szeretik, kíváncsiak minden apró részletére, de hogy ennyire!!! :-) A szokásos kordonon kívül folyamatosan legalább hárman álltuk…..
LADA Limuzin T2 2011.03.23 20:39:00
A SakálCar 1. sikeres adásán felbuzdulva, beindítottuk a 2. projektet, a T2-t. Ez az átalakítás mondhatom mély nyomot hagyott az építőkben. Most nem az anyagi részére gondolok (ami nem volt), legalábbis az építők ebből nem láttak semmit, hanem a kaotikus tervezésről, a rossz…..
OTT LESZÜNK! Na, ez az az esemény, amit nem lehet kihagyni! Ha nem lennék kiállító, autórajongóként is ott lennék, mert annyira jó! Szerintem közel-távol az egyik legnagyobb és legjobb! Ráadásul fedett helyen... A rendezvény tele lesz külföldi kiállított autóval, a…..
Első körben jól esett, hogy két fronton is támadva, kértek minket, állítsuk ki a Zsigulimót az OT Expón. Egyrészről a Zsigulimo gyári alkatrész beszállítója hívott fel, hogy jó lenne, meg szeretné..., másrészről a blogra érkezett hivatalos felkérés, vegyünk részt a…..
LADA Limuzin Totalcar Stúdió 2011.03.05 11:08:00
Miután a TV2 beszüntette a TotalCar szombat déli adásait, volt még egy gyenge próbálkozás az autós műsor további életben tartására. Igaz, hogy átkerült egy másik idősávba (késő este), de legalább kaptak egy szép nagy stúdiót. Természetesen mi is ott voltunk az első…..
LADA Limuzin Ez csak játék 2011.02.15 19:49:00
Sziasztok!!! Sajnos a T2 kisfilmjét még nem tudtuk átkonvertálni, ezért készültem néhány képpel és némi szöveggel a semmire nem használható autóimról. Mintahogy ezt már észrevettétek "fiatalkorom" nagy részét hóbortos autók, kísérleti járművek készítésével…..
ladás srác 2011.02.16 18:36:08
@Indián1: amiben tudok segítek :-), megyek ha kell de,legjobban hétvégeken érek rá
Operatőr barátommal, Szabival próbálkozunk a Zsigulimo minél hatásosabb (nem átlagos) megjelenítésével. Kinek hogy tetszik ez az irányvonal? ZIL-es blog + film már konyhakész, hét elején felkerül. Rögtön utána az a bizonyos T2 (a nagy mellényúlás). Itt is lesz film,…..
ladás srác 2011.02.08 17:31:47
@Indián1: remélem addig készen lesz :D/aza bizonyos anyagiak mindíg közbeszóltak/
remélhetőleg már az országos lada talira biztos ezzel megyek + skif sátras futó
ladás srác 2011.02.11 17:37:22
@Pipi: és milyen típus lesz ha kérdezhetem ,ja és ha jó lada szaki kell tudom ajánlani a haveromat :D /motor,futómű,kasztni, ..stb/
Szilveszteri blogom után elgondolkoztam, hogy is kezdődött vírusfertőzöttségem az autóiparral. Talán akkor, amikor a Szentmihályi úti autókereskedésben (a híd alatt) 15 évvel ezelőtt megláttam a rút kiskacsát, a Buggyt. Vagy amikor kb. 3 évesen, szétugráltatva a Velencei Tó…..
Gyönyörű napra ébredtem, kis szorongással, nagy takarítással. Winkler Robit és Vályi Pistit várom a Totalcar szerkesztőségéből, hogy górcső alá vegyék a Zsigulimot. Számomra ez azért is sors fordító pillanat, mert Robival évek óta elhúzódó, ízlés és megoldásügyi…..
ladás srác 2010.11.04 19:29:29
ladás srác 2010.11.11 20:07:08
@Robis: és még a tető díszléc is végig fut szépen..... szép....ez is igényes munka
Igyekszünk felkészülni a forgatásra, de ahogy szokott lenni, semmi sem úgy jön össze, ahogy kellene. Még mindig nem tudjuk, hogy melyik autónkat kell vinni (nem lett még kiválasztva). Aki ismer engem (Indián), tudja, hogy nem sok mindent utálok úgy, mint várni. Na mindegy, telnek a…..
Ígéretünkhöz híven valami nagy bejelentésre szerettük volna elhasználni a kerek 100. napi blogot. Megjött, megszületett, heuréka!!! Legalábbis számunkra rendkívül nagy sikernek könyvelhető el, hogy meghívást kaptunk az Esti Showder-be, az RTL Klub műsorába. Sokaknak úgy…..
Kedves Blog olvasók! Elmondhatom, hogy nagyszerű élmény volt szombaton a Zsigulimuzinban utazni életem egyik legfontosabb eseményére és persze az autó első esküvős szereplésére! :) Csodálatos volt látni, hogy másoknak is mennyire tetszik: mindenütt megdöbbent, mosolygó, vagy…..
Sziasztok Srácok! Először is szeretnék elnézést kérni, hogy nem tudtam eleget foglalkozni Veletek! Igyekszem bepótolni! Nagyon örültem, hogy eljött a Zsiguimo blog törzsgárdája. Nem titok, hogy készítettünk már pár autót, de a Zsigulimo nem sorolható ezek közé. A…..
LADA Limuzin Zsigulimuzin 87. nap 2010.09.03 12:27:00
Történt ma egy kis malőr: minél jobban szorít az idő, annál több az 1 m2-re eső szakember az udvarban, ami azt eredményezte, hogy a szokásosnál is több volt a morgás. Imi megérkezett az új generátort beépíteni, de lepel alatt találta a Zsigulimó-t, Bara mesterék éppen méretre…..
Letöltés m2t formátumban (284 MB)..
LADA Limuzin Zsigulimuzin 86. nap 2010.09.02 12:06:00
Még egy kicsit kaotikus a hangulat a Zsigulimo belsejében, de talán már kezd körvonalazódni, hogy minek hol lesz a helye. Az ezüst színű fűtéscsövekkel leginkább egy lakótelepi hő központra emlékeztet. Fecó remek zsanért talált a jégtárolók tetejéhez, amit rögtön…..
Ott tartottunk, hogy majdnem jó volt minden, ilyenkor a blog olvasó elvárná, hogy a történetnek vége, és mindenki megy a maga útjára. De nem így Indiánéknál! Ez a pár nap csak vihar előtti csend volt - altatás :-). No, szóval, Zsigulimónak meg volt a próbaútja, de távolról…..
ladás srác 2010.08.29 20:58:31
Úgy érzem egy kicsit túllőttünk a célon, de imádjuk! Csak azt sajnálom, hogy már vége a foci vb-nek! Elképzelem, ahogy a sztyeppe közepén, hideg sört kortyolgatva sütögetjük a pecsenyénket az árnyékban, és közben nézzük a VB döntőt a brutális méretű tv-n......…..
Készül a még hiányzó 3. szekrény, amiben a főnöki kapcsoló-tábla, a liftes fejegység, valamint az elektromosan mozgatható redőny kerül. Közben megkerült az egyetlen hiányzó alkatrész, a belső tükör, amire Indián már keresztet dobott, de Bara Laciéktól előkerült. A…..
ladás srác 2010.08.10 19:58:50
@Indián1: már alig várom,hogy élőben is láthassam!
Először is nagyon köszönjük a bíztatást! Ránk fér, ugyanis jövő hét végén főpróba. Egy leánybúcsú viszontagságait kell kibírnia a Zsigulimo-nak. Szabi, amikor éppen nem kameráz vagy fotóz, és a rollert is békén hagyja, szívesen segít a Nagyfőnöknek csinosítani…..
Imi úgy döntött, hogy kivételesen, Indiánéktól a szervízig azt a pár utcát saját lábán fogja megtenni a Zsigulimo. Mivel P-s rendszám éppen nem volt, hát anélkül! :-) Indián eléggé ragaszkodik a szabályokhoz, amit szóvá is tett Iminek, de kedvenc főszerelőnk azzal…..
From Zsigulimuzin hatvannegyedik nap Asztalosaink tábort bontanak. Nagy vonalakban elkészült a bútor, irány a műhelyük, a többi munkafolyamat már ott történik. From Zsigulimuzin hatvannegyedik nap Covex egy Sparco átbeszélő segítségével készíti el a piros telefon…..
Régi kapcsolókból és ledekből ihletet merítettünk és elhatároztuk, hogy mindenképpen valami hasonló kezelőszervet szeretnénk kreálni vezérlőpult gyanánt. Persze valószínű, hogy a beépítéshez nem egy Orexes gyűrűtartót fogunk használni, mint elődünk tette. A sofőr…..