Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netudki71

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Papír? Pénz! 2010.07.04 07:00:00
Sarc. Ez a szó jut eszembe elsőként. Minden egyes autó megvételekor újra és újra megdöbbent, hogy micsoda elcseszett aratógép kapja el az ember lengedező kabátujját abban a pillanatban, amikor a nevét az adásvételi aljára karcolja. Egy teljesen mezei kétütemű Trabant, amelynek a…..
netudki71 2010.07.05 10:25:51
@prokee: a veterán gfb megkötésénél már csak azért is lemondtál a bonusról, hogy kedvezőbb legyen a díjad. Ha kellet az olcsóbb akkor most min duzzogsz. Egyébként is két év után elévül a megszerzett bonus és málus fokozatod is. Tehát akkor most mi van.
A kormányrendeletet meg olvasd el! Szerepel benne a bonus érvényesítés leírása. A boma rendszer pedig csak évfordulókor kell működjön, sajnos. Ha működne téged a veterán gfb. után biztos nem soroltak volna sehova sem, csak A00-ba.
Tovább képzés sajnos sehol nincs, mert mi biztosítósok is ostobák vagyunk, csak a gyakorlatból ismerjük meg a működést.
Tehát a jogosulatlan bonusodnak örülsz, de a biztosítókat meg ugye hatásos szapulni, mert másról nem is tudnál írni.
netudki71 2010.07.05 10:30:20
@gnme: A G-nek nevezett cég a probléma, nem pedig általánosítani kellene. Ott tényleg különös dolgok zajlanak.
netudki71 2010.07.05 11:44:25
@prokee:
"A boma rendszer pedig csak évfordulókor kell működjön, sajnos."

A hatályos kormányrendelet, a Mabisz, és a PSZÁF szabályzása szerint átmeneti időszak van, később a teljes évben a BOMA lesz a mérvadó!
Te amikor kötötted a veterán gfb-t kelett kapnod egy szabályzatot amiben ez szerepel!! Keresd elő! Egyébként pedig szerintem logikus, mivel kedvezményes gfb-ről beszélünk. A díj megállapításnál ezt is figyelembe vették. Egyébként ha elolvasod a veterán gfb-t rájönnél, hogy az nem neked találták ki, mivel vannak benne a használatra megkötések, nemcsak a jármű kora a feltétel. Max km futás stb. Azt a tényleges veteránként használt autókra vonatkozik, nem a mindennapi használatra. Ha okoztál volna egy kárt, és kiderül hogy nem felelsz meg a szabályozásnak, a biztosító vissza is követelhette volna tőled a kártérítést.
Te mint okos magyar csak a díjat nézed, a többi meg kit érdekel.
A drága biztosítós kollégák megkötik minden szemrebbenés nélkül a gfb.-t mert első a jutalék, ha meg baj lenne közölné, hogy BOCS, nem tehetek róla.
Nem keresek semmilyen törvényi szabályozást, azzal neked is tisztában kellene lenned, a törvény nem ismerete nem mentesít a felelősség alól. Járj utána te vagy a csoport vezetőd. Megint a fellengzős csop.vez. duma miatt biztos te jobb pofa vagy mint én.
Arra a részre, hogy két éves elévülés van, miért is nem reagáltál? Mert az sajnos még előted is ismert.
Ez a baj velünk, hogy könnyebb érzelmileg megközelíteni valamit, mint reálisan, a valóság alapján!
Egyébként bármilyen hihetetlen egyébként igazat is adnék neked mindenben, de sok minden nem úgy működik a világban ahogy kellene, ez van, ezen belül kell megtalálni mindenre a megoldást.
Nem tudom ki mondta: A demokrácia nem jó rendszer, de nem tudunk ennél jobbat.