Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phemme

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mindenki tudta, hogy Jobs a részletekbe is belement: a vezérigazgatók általában csak a teljes képre koncentrálnak, trendeket határoznak meg, ritka az olyan CEO, aki figyelemmel kíséri a legapróbb fejlesztéseket is. Jobs ilyen volt, bár sokan kétségbe vonták, hogy ezt a tempót az…..
Appleblog Imádom a technológiát 2011.06.01 12:27:00
Hétvégén a barátnőm feleségem családjának a vidéki nyaralójában voltunk, kerti partin vettünk részt. Ádámnak épp semmi dolga nem volt, úgyhogy áthívtam, egyen már velünk egy jót. Telefonban kezdtem el magyarázni neki, hogy jut el a kis Duna-menti nyaralóhoz, melyik főutat…..
A következő nagy dátum tehát június 6, ekkor tartja az Apple a következő keynote-ot a WWDC-n. Azt már hónapok óta tudjuk maga Phil Schiller szájából, hogy az idei WWDC a szoftverekről szól majd:Ebben az évben bemutatjuk a Mac OS X és az iOS jövőjét. Ha Mac OS X vagy…..
phemme 2011.05.29 15:50:14
Évek óta gyűjti a Smart-pontokat, de semmi értelmesre nem tudja beváltani? Mastodon megtalálta az ideális, soha vissza nem térő ajándéktárgyat, amire elverheti! Mobilos kép (bocs a minőségért) a Duna Plaza Smart Pont Centrum kirakatából... akinek van már, megírhatná, hogy a…..
Kevés dologtól paráztam még úgy az életemben, mint az érettségitől. Sosem voltam valami jó tanuló, de ez leginkább annak volt köszönhető, hogy ami nem érdekelt, azt nagyon felületesen tanultam csak meg. Persze voltak tárgyak, amelyekhez szimplán tök hülye voltam, mint pl a…..
Subba Varázslat: Sör 2010.12.26 13:16:00
Öröm nézni! ..
phemme 2010.12.26 16:29:15
Közszolgálatiság extra: azon melegében idemásolom a VPOP friss, karácsonyi közleményét arról, hogy mire kell vámot fizetni. Felhívnám a figyelmet a "csendes borok" szakkifejezésre, miközben az asztalomon itt ordít a kakaó.Az általános szabályok szerint az Európai…..
Subba Assange sitten marad 2010.12.07 16:50:00
Az angol bíróság visszautasította a Wikileaks-alapító kérelmét az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezéséről, így december tizennegyedikéig mindenképp börtönben marad a két svéd nő megerőszakolásával vádolt férfi. via..
Azt hiszem minőségi skálán ma igen magas színvonalon csaptam le :) Nagy örömömre ezzel végre megvan a teljes Veronica Mars sorozat is (összesen 3 évados). Nagyon tudom ajánlani. 2010-ben már csak a Toy Story 3-at tervezem megvenni, de ahogy ismerem magam, úgyis lesz még minimum vagy…..
phemme 2010.10.12 18:11:50
Mondhatnám persze azt, hogy tudom, ki Miley Cyrus, de igazság szerint fogalmam sincs. Láttam már a bulvárhírekben, de leginkább akkor került a látótérbe, ha beírtam a Google-be a "celeb" és "apple" szavakat. Sokáig próbáltam megkerülni őt, de most kiderült,…..
phemme 2010.09.07 12:37:14
img26.imageshack.us/img26/1304/006hu.jpg

na ki talál még több apple terméket nála?
Újabb rovatbontó reggeli következik, bizonyítva azt a sejtést, hogy minden lény máshogy étkezik a kék bolygón. Kivéve persze a vízidisznókat. De hát a vízidisznók hülyék.Megátalkodott Gáborunk nem otthon, hírolvasás közben táplákozik kekszet kávéval, hanem bemegy a…..
phemme 2010.07.11 12:04:32
Pedig mennyivel jobb az iPhone 4-esé. De Lee Morris bebizonyította, hogy egy szar fényképezőgéppel is lehet remek felvételeket készíteni, sőt. Állítása szerint az iPhone 3GS-sel készített képeket a weboldalára látogatók a legjobb valaha lőtt képeknek titulálták a fotós…..
A legutóbbi, részben sikereket elkönyvelő We Want Apple Hungary kezdeményezés után itt egy másik, egy hős csoport, egy maroknyi vasfogú harcos, akik szeretnék rávenni az Apple-t arra, hogy végre nyissa meg a magyar iTunes Store-t. Aztarohadtéletbe."Létrehoztunk a Facebook-on egy…..
Alig három hónapja van piacon, máris átvette a vezetést az iPad az Android fölött, ha a netes forgalmat vesszük figyekembe. A Net Applications szerint legalábbis a teljes netes forgalom 0,17 százalékát már az Apple tabletje ata júniusban, szemben az Android 0,14 százalékával. Ebben…..