Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Los

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Los 2015.06.10 08:09:28
Hali, kövezzenek meg,hempergessenek tollban és szurokban de szerintem az egész téligumi kérdés nem felesleges de eltúlzott. Nem véletlenül vették fel ezt a videót. Szerintem az út alja a hó alatt kopp jég volt, azon meg batyhattyák a téli gumit is. Van ezzel még egy bajom ha olyan király a téli gumi akkor miért van annyi baleset? Megmondom a hamis biztonságérzet miatt.a téli sem tapad a jéghez csak a barmok ezt nem fogják fel. Bizonyos körülmények között jobb mint a nyári de nem mindenható. És végül az eretnekség netovábbja (főzzetek meg forró olajban) NEM használok téli gumit! Gyerek koromban minden második hétvége nagypapáméknál telt. Ez kb 300 km-t jelentett egy 120L Skodával télen is! ÉS ÉLÜNK! SZERINTEM HŐSÖK VAGYUNK! Nem b+ ... Nem kell hajtani mint az állatok de ma magyarországon ezért is én agyok a b.zi ha ki meremmondani. Aki hülye azt se ABS se ESP se téligumi nem tudja kihúzni a szarból. Tanuljunk meg normálisan közlekedni oszt tróc. Akkor a biztonsági intézkedèseink is érnek majd valamit. De a magyar nem érti, hogy a biztonság a fel nem használt tartalék pl a téli gumi tapadása. Mert a magyar ha jobban tapad a gumi akkor jobban szúrja nek aztán pislog mkkor balesetet szenved. Mert ilyen k.csög nép vagyunk. Amíg ez nem váltotzik addig meg addig soha semmi nem lesz biztonságos. Fel kell nőni agyilag a vezetéshez. Sajnos ezt is csak az a szűk réteg fogja olvasni aki közel hasonlóan gondolkodik.
Tíz éve, 2000. július 2-án halt William Joseph "Joey" Dunlop, az utak királya. Sokan máig az egyik legnagyszerűbb motorversenyzőnek tartják – sportsikereit, kitartását és kedves, karitatív személyiségét nehéz feledni. Szíve a közúti versenyekhez húzta. Az Isle of…..
Los 2010.07.04 10:53:04
@Psziho: Szerintem ha válaszolhatna azért mondana igent mert ha nem így élt volna akkor nem lett volna boldog. A saját döntései miatt lett az aki lett, és ha választhatna bárki ilyen életutat szerintem senki nem bánná meg. Azok a hülye gyerekek akik az utcákon stuntolnak szintén megmaradnak valaki emlékében de nem úgy mint az ilyen emberek. Mert rá ezrek emlékeznek fájdalommal, az előbb említett srác meghal és szinte fel sem tűnik senkinek.
Vagy ha már valaki gyors a motoron akkor szerintem nem sokan fognak sírva fakadni a mecseki baleset okozójának halálakor. Joey küzdött, gyors volt és nem mások kárára hanem mások épülésére. Rengeteg emberen segített, még többnek volt példaképe és még annál is többek emlékeznek rá szeretettel. Szerintem ennél többet ember nem kívánhat. Ha ezért nem, akkor miért éri meg élni?
Köszi.