Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bb_

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
casualism a múlt 2012.03.10 12:05:00
rájöttem, hogy a régi blogteres accountomból nem megy a kontent átmigrálása ide, úgyhogy  belinkelem a régi, jól megérdemelt pihenését végző blogot ide: http://casualism.blogter.hu/ ..
casualism kezdésnek 2012.03.10 10:21:00
Ma felfedeztem egy régi blogomat hasonló témákban, és öszintén meglepett, hogy az élete során 3+ bejegyzésnél tovább eljutottam. Teljesen fellelkesedve úgy döntöttem folytatom itt, aztán majd lesz valami, legrosszabb esetben lesz megint valami amire rálelhetek 4-5 év múlva...
Hungarian Cycle Chic Dynamic Duo 2011.02.22 07:24:00
Na, kik ezek a srácok? Van segítség, csak meg kell találni hol :) ..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
bb_ 2010.11.08 19:54:45
Hiába feküdtem le éjjel kettőkor, reggel kivetett az ágy (egyre csökkenő készletekről álmodtam), elmentem az Euro Parkban található T-Pontba, és megvettem a saját iPhone 4-esemet. Ikon 400-zal, két éves hűséggel vettem a 16 gigás modellt, így 80 ezer forintot fizettem ki. A…..
bb_ 2010.09.24 19:45:23
@Hilts: nem ilyenben vettem, de megkérdeztem, ikon600-nál 40-et, 400-nál 30-at kértek el, elméletileg csak új előfizetőktől
Több hetes tépelődés után végül meghoztam a döntést: lecserélem a laptopom. Október végén kérdeztelek meg titeket arról, mit tegyek: tartsam meg az egyébként kiválóan működő fehér MacBookomat, vagy engedve a fogyasztói társadalom nyomásának, meg az Appleblog szerzőjeként…..
Bigyóblog A tökéletes útitárs 2009.11.02 10:41:38
Zsebrevághatod, ultrakönnyű és elfér rajta a Doktor House és Battlestar Galactica összes évada, mi az? A Verbatim 500 gigás színes külső merevlemeze, melyet meglátva mindenkinek az volt az első reakciója, hogy mennyire szép. A második pedig, miután kézbe vették, hogy milyen…..
Igen, azt írtam, végre, mert ami itt vásárlókért folytatott harc néven ment, az több volt, mint szánalmas. Amikor először hallottam arról, hogy a Microsoft piacra dob egy mp3-lejátszót, komolyan mondom, örültem. Azt hittem, valami ütőképes termékkel lép piacra a cég, ahogy…..
Október 14-15-én rendezték az idei Internet Hungary konferenciát. Jöjjön egy gyors, velős összefoglaló azoknak, akik nem tudtak ott lenni. - Van-e negatív hatása a gazdasági válságnak az online piacra? Talán igen, talán nem. Egy biztos, a nagy gazdasági hírportálok…..
A HÍR szerint a helyi közgyűlés rendeletének értelmében júliustól nem lehet alkoholtartalmú italt árusítani este 10-től reggel 6-ig Debrecenben. Már önmagában is meglepő azzal szembesülni, hogy meddig terjed az önkormányzat keze, de érdemes arra is gondolni, hogy olyan…..
A T-Mobile azzal kérkedik, hogy az összes iPhone 3G elfogyott az online vásárlóknak félretett készletből. Ami legfőképpen akár bármit is jelenthet, mivel nem részletezték, hogy mennyi mobilt tettek félre az online vásárlóknak. A szolgáltató a megrendeléseknél nagyobb számú…..
Most, hogy mindenki leírta, milyen laptoptáskára esküszik, visszatérhetünk az érdemi történésekhez. Minden jel szerint hétfőn este megadta magát a Gmail. Hogy nem lokális problémáról beszélünk, mutatja az is hogy amerikai barátaink is 502-es hibaüzenettel néztek farkasszemet,…..
Kóka János SZDSZ elnök (aki még nem hallott a pártról vagy az elnökéről, annak röviden csak annyit, hogy ők az "adócsökkentés pártja") legújabb ötlete szerint újra az adófizetőknek kellene közvetlenül finanszírozni a köztévék működését. Ugyanis a…..
Meg az észtek és a lettek is. Meg a svédek, norvégok, dánok, finnek, hála a TeliaSinera AB-nek, amelyik a napokban írta alá a szerződést az Apple-lel. Pontos dátum még nincs, annyit lehet tudni, hogy valamikor 2008-ban jön a készülék, többet nem. Örülhetnek a hollandok is, a Royal…..