Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bélanéni

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FasztortaMiLFCSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLYAN HÖLGY JELÖLJÖN VISSZA AKI NEM HÚZÓDIK VISSZA HA MEGHÍVÁST KAP TŐLEM EGY VACSORÁRA KETTESBEN MEGHITTEN BESZÉLGETVE ELTÖLTVE AZ IDŐT!!Újévi CirmiBea asszonyIsten nem férfi? (Komment!)Fotosop artistaAlaposan dokumentált tükör előtt…..
Ratkó gyerek, vesztemre pedagógus vagyok (még). Sajnos mindig azt kellett tennem,amit a társadalom diktált, de a jelek szerint nem helyes módszerrel és nem jó eszközökkel.   Meg kellett születnem, jó tanulónak,példamutatónak kellett lennem, mert a családom szigorúan elvárta,…..
Bélanéni 2010.10.31 15:43:37
@Karachar Nevian: Nem fogod megérni a nyugdíjas kort... A mostani 35-40 évesek sem fogják. :o(
Bélanéni 2010.10.31 15:46:01
@Kangörény_: Egyetértek!
A sok agyatlan barom azt sem veszi figyelembe, ha elpatkol, az állam benyeli a pénzét. A nypt-ben tartott pénzt legalább a saját gyerekem örökölheti és nem mondjuk egy minimálbéres építési vállalkozó kapja meg vén szar korában.
Magyarországon sajnos nem a szakmai tudás, megbízhatóság számít A következő az én történetem: 6 évet már ledolgoztam az egyik cégnél. 3-an egy irodában, nyugalomban, szorgalommal végeztük a dolgunkat. Új ügyvezetőt kaptunk, a "kis"vezetőnket, aki ezidáig megbízott…..