Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex-instantkaosz

52 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre felkerültek a zinternetre az MTV-s videóink. Ha elszalasztottad őket, ha visszanéznéd őket, ha röhögni akarsz rajtunk, akkor itt vannak, amik eddig elkészültek. Enjoy :)  VOLT   Balaton Sound EFOTT ..
Három év kemény tanulás után, kezembe vehettem Dr. Oláh Attila dékán úrtól a pszichológus alapdiplomámat :) Diplomás munkanélküli lettem szeptemberig! :D..
Az MTV-s feladatunk a Bánkitó Fesztiválon arról szólt, hogy szerenádozzunk az embereknek :) A videó kábé két hét múlva lesz látható, de addig pár kép rólunk :)..
A feladatunk szerint meg kellett nyalni valakinek a hónalját. Sose voltam finnyás típus :D   ..
Nina kicslányosan kért 10 forintokat fagyira. A gond, hogy mindig többet adtak :( :D   ..
 Eltartott egy ideig de kész lett !!!!  M.Cs...
Alex-instantkaosz 2010.08.04 23:32:42
A feladat az volt, hogy a "Béla vagyok, egy gombgyárban dolgozom" kezdetű fantasztikus rigmust másoknak is megtanítsuk. Sikerült.   ..
A hét második felében a Vadkeleten tettem egy kisebb túrát (Mezőkövesd-Miskolc-Nyíregyháza), amiről még írok nektek. Nyíregyen a kedves vendéglátómmal (szia Eszter! :) elmentünk a Sóstói Álaltkertbe, ahol jóóó sok állat volt :) Maga az állatkert is szuper, mindenképpen…..
Mondj egy viccet,és nevessenek rajta sokan. Remélem nem lincseltek meg minket a fos vicc miatt :D   ..
 Nina a Holdon járt. Legalábbis ő azt hitte :)   ..
 A feladat: a lányok mossák meg a fiúk hátát! Köszi Nina :)   ..
Megmutatjuk, hogy nekünk mi a Beach House fíling! Kezdjük egy laza testmozgással, fiúk vs. lányok. Nem volt kérdés az eredmény :) Figyeljétek Lily bakancsát!Ezután pedig kicsit elpilledtem, így leheveredtem egy könyvvel.Krisz közben egy Péterfy Bori hasonmással randizott.Fontosnak…..
A feladat: kopogj be lakásokba és kérj egy pohár vizet. ..
A feladat: fizess az alsógatyádból boltokban! Hozzáteszem, hogy aznap még nem fürödtem :D ..
A feladat: gyomlálj ki egy forgalmas körforgalmat! Azok a gazok tüskések voltak... :D   (Zene: Kistehén Tánczenekar: Gyom nyomja az agyam)..
Szervusztok Kedves Nyárfalók-blogolvasók! Krisz volnék az instantkáosz csapatából, és sajnos olyan suta vagyok, hogy magamtól nem tudok feltölteni blogposztot vagy mi ez, ezért Alex barátunk segítségével kerül fel a blogra. Na szóval, túl vagyunk a Nyárfalók keretein belül 3…..
Szevasztok! Először is szorri,hogy csak most írogatok,de az EFOTT őrületesen jó volt :) Én ide amúgyis jöttem volna (pont a jegyem miatt vagyok amúgy Nyárfaló), nekem legalább 40 ismerősöm lenn volt, nem tudtam úgy elmenni vécére, hogy ne jött volna szembe velem valaki, hogy…..
A feladat: cigánykerekezz a fesztiválon. Nina mindent megtett a lájkokért, most már rajtatok múlik a dolog!   ..
A feladat: bulizz az első sorban. Lily és Nina tolták! :) ..
A feladat: keress három részeget és énekeltesd el velük a bocibocitarkát. Íme:    ..
Nina kicsit fázott, ezért ellopta Szörnyella de Frász kiskutyakabátját, és bulizott egyet. (A feladat: bulizz meleg ruhában!)   ..
 Mire nem jó egy kitűző. Erre pölö én nem ajánlanám, dehát, a feladat, az feladat! :) (Feladat: szúrjátok át valakinek a fülét!) ..
Így ment az MTV-s feladatunk. A feladatunk az volt, hogy menjünk oda az ELTE-s sátrohoz, és ott kérjük meg a cheerleadereket, hogy tanítsanak be nekünk egy koreográfiát. Az ELTE cheerleaderei be is tanítottak nekünk egy roppant bonyolult koreográfiát, ami még így is okozott…..
A feladat: igyál sört a hasadról pókjárásban. Hajrá Krisztián!  ..