Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napocska977

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
G.család blogja Negyedik gyertya 2010.12.20 11:39:00
Néhány hete még azt mondtam, hogy most nem várom annyira a Karácsonyt. Kicsit elfásultam. Valahogy nem is foglalkoztatott az idén annyira mint máskor, tavaly például nagyon vártam, szép is volt. Szerencsére azért az idén is  - azt hiszem, de ez majd napok múlva derül ki - …..
G.család blogja A hetedik... 2010.11.26 11:21:21
Néhány órával ezelőtt  - na és még 7 évvel - megszületett Andorunk.Aki ma már egy nagyon jószívű, segítőkész, gondoskodó, önálló, eleven, mozgékony, érdeklődő iskolás nagyfiú!Jóleső nosztalgiával gondolok a hét évvel ezelőtti napra, a megelőző napokra és az…..
Adrikát először ovisként hívták szülinapozni. Egyik kislánynál talán egyszer volt, ott a szülők összevonták a bátyja szülinapjával és volt bőven gyerek, hisz mindkét gyerek meghívott kb 5-5 kis ovistársat. Majd egy másik kislány is meghívta, ő kétszer is, egyik alkalommal…..
Azt hittem nálam jobban már senki sem utálja ezt a helyzetet, hogy még mindig nincs kész a lassan három hete megkezdett munkálat nálunk. Esetleg a férjem lehet még aki jobban unja tőlem is, hisz naponta többször ingázik  a munkahely és a házunk közt és nyilván jobban is ért…..
Meghatódva néztem a 8-ast formáló gyertyát a szülinapi tortán...Tényleg már ennyi idős a lányunk? Még most született..ránézek a kertben a barackfánkra és eszembejut, hogy előző este, utolsó este, mikor még apával kettesben voltunk barackot szedtünk, (azóta is  Adrika…..
Ez az idézet a szomszédunktól való, és arra mondta, hogy már 12 éves házasok lettünk tegnap apával. (szomszédék valamivel többek...).Hát azért ezt a mondatot mi cáfoljuk mindketten - és ebben legalább egyetértünk:-)Örülünk, hogy manapság, mikor annyi ismerősünk, barátunk,…..
G.család blogja Nyárközép 2010.07.25 14:16:00
Akárhogy is számolom, nyár közepe van, nyári szünidő fele eltelt, alig voltunk még itthon csak a gyerekekkel.Amint véget ért a második tábor, szűk 4 munkanap voltunk négyesben. Szerencsére addigra jött a meleg, kerti medence élesbe lett állítva, iskolásaink imádják. Áronka…..