Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrys85 (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete gondoltam egy nagyot, és nem a - pénznyelő, poggyászbanturkálós, 900ft/ásványvizes, 17.000ft reptériilleték, szar menetrend, drága légitársaságok - Ferihegyi reptérről akartam elutazni repülővel kirándulni, hanem kinéztem magamnak a pozsonyi repülőteret, ezzel…..
Megérkezett az első trailer Steven Spielberg egyik, 2011-re tervezett sci-fi-sorozatához, a Falling Skies című inváziós történethez. A TNT-nek forgatott széria abból az ezerszer is elcsépelt sci-fi-toposzból építkezik, amiben ET nem egy kedves kertész a szomszéd galaxisból, hanem…..
Tavaly, tavalyelőtt és azelőtt, - sőt még azelőtt meg azelőtt is - gigantikus szervezéssel kezdődött az immár tradicionális karácsonyi Totalcar-képeslap fotózás. Ötleteink mindig vannak bőven, de a megvalósítás – hát annál olykor pereg a szervezés jól olajozott…..
Andrys85 (törölt) 2010.12.24 08:29:54
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Tökéletes üzleti modellről készített fényképes bizonyítékot R. köszönet érte, ha lesz egy kis indító tőként, mi is hipermarketláncot alapítunk. A lényeget R. szavainál tömörebben mi sem tudnánk visszaadni: Ezt ma fényképeztem az Auchanban, a pénteken lejáró kenyeret…..
Andrys85 (törölt) 2010.12.01 13:32:03
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..