Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nbt-Bobi

22 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre a világhálón is megtalálhatóak az MTV által rögzített feladataink. Nagy öröm ez számunkra, ugyan is mi is most látjuk először ezeket az alkotásainkat:) itt megnézhetitek a VOLT fesztiválon, a Balaton soundon és az EFOTTon nyújtott teljesítményünket.   ..
ezen a héten a bánki tavon forgattunk az MTV-vel. a helyhez és a hangulathoz igazodva egy romantikus feladatot választottunk, ami a következő:szerezzetek vízibiciklit magatoknak (plusz egyet az MTV stábnak.. :)), majd keressetek egy szerelmes párt a tóban, akiket romantikus túrára…..
"Ragasszátok fel magatokat az U26 kirakatára széles barna ragasztó segítségével :) (2 kéz 2 láb)"   Hát mivel az üvegfelületre felragasztani egy embert lehetetlen feladatnak tűnt, ezért kinéztem magamnak egy csinos kis villanyoszlopot:)   ..
"Juttassátok fel az egyik djuice-os csócsóasztalt az U26 szervízfolyosójáról a djuice workshop-ba pls :) Az U26-os djuice-osok segítenek útbaigazítani :)"   Hát igen, ennyire jó fejek vagyunk, hogy megsajnáltuk szegény Djuice-osokat és felvittük nekik a csocsó…..
A Nyárfalók főzőiskola első epizódja. mai menu: VBK-s lecsó. Hozzávalók:   -fél liter VBK -egy adag lecsó alapanyag -5 karika hagyma -egy kiskanál vaj -citromlé -cukor -bors -salsa hot szósz -erőspaprika -só -corn flakes   Az íze olyan jó, amilyennek kinéz. Jó…..
A videókat Volton és Soundon gyűjtöttük be. Ezek azok, amiket elő tudtam bányászni, illetve van még pár elrejtve az előző videóinkban. ..
A feladat: fizess az alsógatyádból boltokban! Hozzáteszem, hogy aznap még nem fürödtem :D ..
nbt-Bobi 2010.07.21 19:46:35
Fanni ma páros életkorba lépett és lájkolt minket, ezzel a posttal szeretnénk tisztelegni előtte.Iaten éltesse!:)..
nbt-Bobi 2010.07.20 21:53:39
Ági stílusosan egy rózsaszín partybilinccsel kötötte össze az életét egy idegen sráccal egy subscribe koncert erejéig:) ..
"A kiskutyám belefulladt egy hordó sörbe. ADAKOZZATOK, hogy minden sört elpusztíthassunk!" Az egy sörös mércét bőven túlléptük, ugyanis 4 000Ft gyűlt össze az este folyamán. Köszönjük az ötletgazdának:) ..
Született pár jó riport, de főleg olyanok, amiben több a lehalkítás, mint a tartalmas beszéd:) Ennek ellenére ma is megtudtunk valamit: Kiszel Tünde a szemöldökétől lett híres. Úgyhogy, ha valaki hasonló adottságokkal rendelkezik, ne habozzon! Akár még celeb is lehet belőle!;)…..
1 óra doboz tarhálás. 8 üzletből. Fél óra ragasztó keresés. 90 perc filc gyűjtögetés. 15 perc spárga kutatás. 1 óra ragasztás. Másfél óra rajzololás. 20 perc felrakás. És elkészült a drága:) Fél óra múlva le is szakadt...   ..
Nehezen indult be, de a végkifejletben egy egész zenekart hoztunk össze. Felállás: fuvola:jobb oldali srác ének:bal oldali srác háttér tánc: Bobi karmesterek: Petra és Ági vokál: a többiek Ráadásként mutasd a mellbimbódat játék. ..
A Subscribe dobosa, instantkáosz-krisztián, és nbt-ági. na meg az a hülye orrfű...:P ..
A srácok nem nagyon lepődtek meg:) És a biztiőr arcán sem a meglepődés dominált, hanem valami egészen más.... ..
A feladatot már "nulladik napon" teljesítettem. A borzalmas kiejtésem és angol tudásom ellenére kb. 15 emberből nagyjából 9 elmagyarázta nekem, hogy a Volt fesztiválnak már vége, de olyan is volt aki azt mondta jövőhéten lesz:D Egy nagyon rendes pár még GPS-en meg is…..
Ha még az elött megnézzük ezt a feladatot, hogy elmegyünk a koncertre, valószínűleg igényesebben dokumentáltuk volna. Mindenesetre a feladatot teljesítettük, mindannyian ott voltunk és jól éreztük magunkat:)  ..
annak ellenére, hogy bénán táncolunk, a Chemical Brothers megtapsolt minket;) ..
Itt látható a feladat és alul lehet lájkolni;) ..
Sziasztok! Itt látható az első feladatunk. Személy szerint pont a pálinka az, amit a legkevésbé szeretek, de egy mindenkiért 3 az egyben! Láthatjátok, hogy milyen hatással volt utána rám, aki mostanában csak sört és bort iszik:) ..
nbt – djuice Nyárfalók The Game 2010.07.03 12:53:25
Sziasztok!Első sorban szeretnék pár szót szólni magamról.Ráckevéről jöttem. Az Óbudai Egyetem Médiatechnológus hallgatója vagyok. Szeretek minden médiával kapcsolatos dolgot: Videóvágás, kamerázás, hangtechnika, fénytechnika, weblapfejlesztés, rendezvényszervezés.Egy…..