Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rajzolj_Faszt

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rajzolj Faszt! Próba 2010.07.03 17:21:54
xxxxx..
Üdvözlet mindenkinek, aki az elmúlt 50 napot kómában töltötte. Ez idő alatt a forradalmi munkás-paraszt néppárt a Zemberek nevében és a Zemberek által átvette a hatalmat, mindenkit leváltottak, az alkotmánnyal törlik ki a seggüket, és a forradalmi rendcsinálásban voltak olyan…..
Rajzolj_Faszt 2010.07.03 12:37:08
@zero:

Szánalmas vagy, Zero, pattogsz, mint kecskeszar a deszkán, de közben moderálod a kommenteket, amik miatt, úgy gondolod, rákoppinthatnak az elvtársaid az orrodra.

Na még egyszer:

Rajzolj faszt a hozzád legközelebbi közintézmény falára kilógatott Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatára!

Mi a bajod vele? Nem telik alkoholos filctollra?
 Függeszd ki, függeszd ki a Nemzeti Együttműködés Rendszerét függeszd ki! -A Belga nevű zenekar 2012-ben Ákos gondozásában megjelenő "Mi urunk, Orbán Viktor" című lemezéről. Azt mondja a kormányhatározat, hogy minden közintézményben ki kell függeszteni a…..
Szeretett pártunknak és kormányunknak nincs humorérzéke. Hogy mennyire nincs, az tegnap a Hoffmann titkárság Hírcsárda hisztijéből világosan kiderült. Estére viszont sikerült ezt is túldobni izomból a Hogyan Avassuk Boldoggá Orbán Viktort Egyesületnek.Szeretett Vezérünk…..
Gulyásdemokrácia Mondd, hogy vicc 2010.07.03 08:55:45
Hát ilyen egyszerűen nincs. Komolyan a nem hiszem el kategória. Nincs mit mondani, én földig meghajlok a kormány előtt: Torgyán óta nem volt semmi a politikában, ami úgy igazán meg tudott volna lepni. Sem az első Orbán-kormány brutális öntömjénezése, sem Medgyessy balhéi, sem a…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..