Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadzsrajogini

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Bill Code (személyes honlapja) egy kanadai orvos, akinek a szakterülete az agyi keringés és több könyvet is írt a szklerózis multiplexről és az agy regenerációjáról, miután nála is SMet diagnosztizáltak... (előadása megtekinthető egy régebbi posztban). Dr. Code -nál…..
A 18. Szlovák Angiológiai Kongresszuson (Sept. 29. - Oct. 2., 2010 - Tatranska Lomnica, Slovakia.) nemzetközi résztvevők is szerepeltek, köztük dr. Simka Lengyelországból, aki ismertette a legújabb eredményeit a CCSVI kutatásáról:    381 db CCSVI-vel…..
- Doktor úr, eltörött a lábam, gipszelje be!- Hmm..., maga SM beteg ugye, Teri néni?- Sajnos az vagyok doktor úr!- Akkor nem gipszelhetem be a lábát, mert nem a lábtörés okozza az SM-jét!Kérem  a blog olvasóit, hogy amnnyiben egyetértenek a következő felhívással,…..
Ezen az odalon szeretném bemutatni azokat a magyar SM betegeket, akiken vénatágítást végeztek el külföldön (vagy itthon) Öt újabb magyar Pár napja öt magyar SM beteg utazott Egyiptomba, hogy elvégezzék rajtuk a vénatágítást. Maga a műtét nem veszélyes, nap mint nap…..
2010. 11. 25. MedIQ orvosi blogDr. Meskó Bertalan a PhD tanulmányait a személyre szabott genetika területén végzi a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában.  Blogjával a webkettes eszközök orvosi területen való hasznosításáért küzd, melyre, lássuk be,…..
Lengyelország, Olaszország, Bulgária, Kuvait, Szlovákia és Szerbia után Csehországban is megindultak a CCSVI műtétek, minden országhoz hasonlóan egy kutatási program keretei között, állami finanszírozással, állami támogatással (tehát nem magán praxis keretei között). A cseh…..
vadzsrajogini 2010.07.05 09:25:34
@Elitebear: engem érdekelne, főleg, ha Budapesten csinálta meg egy orvos.
Egyébként a betrombotizált vénájú hölgyről jó lenne tudni, h. dohányzik-e, szed-e fogamzásgátlót. Ezek ugyanis hajlamosítanak vénás thrombózisra.