Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThRuSh

33 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket erre a majdnem térdig érő, Zara bőrcsizmára.Az üzletekben én még nem láttam, de a Zara honlapján fent van, 35.995 Ft-os áron. Szerintem nagyon szép, de nem biztos, hogy Budapest utcáin végig lehetne menni ebben anélkül, hogy ne kapjon…..
Álmaim, kerékpározásra legalkalmasabb helyszíne ( igaz, itt éppen én is csak tolnám :-)( lefelé a gatyát a besz.....tól :-)..
ThRuSh 2010.10.04 04:32:12
@roosee: Természetesen, hogy eltakarja a hátsó felemet :-)
Mint minden nap, ma reggel is levittem a három kutyust sétálni, hogy elvégezzék a kisebb-nagyobb dolgaikat. Séta közben a legkisebb, Rolika már ugatott az egyik irányba, de én nem láttam arra semmit. Visszafelé már hallom, hogy az út túloldala felől egy kutya, égtelenül ugat. Erre…..
ThRuSh 2010.10.04 04:29:44
@roosee: Köszönöm az elismerést! Bár most "kicsit" hanyagoltam a szerkesztést. Még a végén felcsapok írónak. (vagy inkább kefirnek :-)
Letelt a nyári szabadság. Sajnos. Elmentek a gyermekeim. Szomorú.Most minden visszatér a régi kerékvágásba. Akarom mondani vágányba. Vagy talán mégsem, mert teljesen újra építem a H0-ás terepasztalomat. Ennek mozzanatait fogom bemutatni, képekben, némi kommenttel. Mellette épül…..
ThRuSh 2010.08.20 06:42:52
@anpan: Mennyire igazad van! Köszönöm az együtt érző szavaid! Bárcsak Veled is találkozhatnánk már!
Lehet ezt még fokozni? Úgy néz ki, hogy igen. Egy működő Z, 1:220 méretarányú terepasztal egy N, 1:160 méretarányú terepasztalra.Én elneveztem pindúj, azaz p (pico), 1:35200 méretaránynak.Forrás: www.ize.hu ..
Ez már nem tenyérvasút. Ha ez az én szobámban lenne! Ki sem jönnék onnan :-)Persze, mert ki sem férnék az asztal mellett :-)..
Megáll az ész! S nem forog tovább! Ettől aztán végképp eldobtam az agyam!Az amerikai Delta 7 Sports vállalat Arantix váza szénszál és kevlár keverékéből készített nyitott, térhálós cső.Forrás: www.ize.hu..
Kerékpártúra vagy vonatozás? Te melyiket választanád? Én mindkettőt egyszerre!..
           Ajaj, ez fájni fog...
Kellemeset a hasznossal. A la kerti (direkt volt :-) vasút. Igaz, itt éppen a pulton.Akkor ez már Pulti Vasút? :-) Lilipulti! :-)- Állomásfönök úr, hol van már a söröm? - A kettes vágányon érkezik. - Látod bakter, ezt már szeretem.Én is szeretem mindkettőt.Főleg ezekben a meleg…..
Igen, igen. Megint elmaradt, mert végre sikerült elutaznom. Bár ennyi késésre azért nem számítottam, de összességében sikerült 572Km-t megtennem 16 óra alatt.Vonattal!!! Az ha jól számolom, akkor átlagosan 35Km/óra. Nem mondom, azért jócskán belehúzott a nagybetűs vasút.No de…..
              Ez aztán a helykihasználás! Ki gondolta volna, hogy még a ruhásszekrényben is ki lehet alakítani egy egész modellvasúti pályavonalat.Vajon milyen képet vágna hozzá az én édes pici párocskám, ha…..
ThRuSh 2010.07.14 11:42:45
@anpan: Rólad hamarabb eltudom ezt képzelni.
ThRuSh 2010.07.17 12:48:40
@anpan: Dehogy zavarnálak el. Én annak örülök, ha van kivel megosztanom a saját dolgaimat, melyekben én is örömömet lelem.
             Rolika, a pindúj kiskutyánk, megteszi az első lépéseket a vasútmodellezés terepén :-)..
ThRuSh 2010.07.14 11:44:27
@anpan: Ő Rolika, a vasutas.
ThRuSh 2010.07.17 12:47:15
@anpan: Átadtam. Bárcsak a lányaimat ölelhetném már.
Sajnos a mai napon itthon maradtam. Pedig nem így terveztem. Vonattal utaztam volna, de tájékoztattak, hogy a járat kimarad, s pontosan nem tudják megmondani, hogy legközelebb mikor indul másik. Előtte érdeklődtem, hogy mi a helyzet, de elmondásuk szerint csak sebességkorlátozásokra…..
Tegnap elmaradt ez a műsorszám egyéb elfoglaltságaim miatt, azonban most pótolom.A nagy csapat. Lilafüreden gyülekeztünk, majd ezután irányt vettünk Répáshuta felé...
Ki van téve a 18-as karika?..