Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neonid

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden demokratikus országban a gazdaságpolitika feladata olyan körülmények megteremtése, amelyben az emberek életszínvonala, életminősége javul. Nemcsak egyes rétegeké, hanem az ország egész lakosságáé. Hogyan állunk ebből a szempontból? Mit mondanak a háztartás-statisztikai…..
Régóta tudjuk, bölcs vezérünk körül gyakran sertepertél pár jól fizetett fotós-videós, hogy áhitatos facebook-lájkolói véletlenül se maradjanak le két gumicsizma-felhúzás közötti, falusi gyerek vagyok, az emberek embere, így pózoljak Árpi?, kész vagy Sándor?, meg persze az…..
neonid 2013.04.01 17:35:59
@Dr. jenőke (jenőke): Az EU parlamentben is szaros gumicsizmában oktatta az EU képviselőit a demokráciából!
Laodumin Happy Birthday Fidesz! 2013.03.30 21:15:21
A 25. életév betöltése mérföldkőnek minősül minden ember életében. Ilyen nagyszerű alkalmakkor illene jókívánságainkat küldeni az ünnepeltnek, esetleg megemlékezni a negyedszázadnyi életút jeles eseményeiről. Azonban a Fidesz születésnapja kapcsán szeretnék eltekinteni…..
„A Kongresszus nem alkothat törvényt vallás alapítása vagy a vallás szabad gyakorlásának eltiltása tárgyában; nem csorbíthatja a szólás- vagy sajtószabadságot; nem csorbíthatja a népnek a békés gyülekezéshez való jogát, valamint azt, hogy a kormányhoz forduljon panaszok…..
neonid 2013.03.25 09:35:52
@Doomhammer:
Miféle íratlan magyar alkotmányra hivatkozol,látható az eredmény minálunk is ők leléptek bennünket.Nézz szét a világban arra felé nem hivatkoznak semmire hanem teszik a dolgukat a hazájukért.Itt nálunk meg megy a nemzeti fröcsögés ahelyett hogy dolgoznának a hazáért!
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
  Igazi mém lett az alaptörvény asztalából és ez nem is csoda. Az államtitkári ukáz hangvétele, az abban szereplő nyomtatott nagybetű, az üveglap, a kötelező dekoráció, a biztosítandó alaptörvényszolga, a nemzeti színű zsinór csupa-csupa visszatérő publicisztikai…..
Nem bújt ki a bőréből egyik politikai oldal, sőt a sajtó sem a legújabb botrány során. Ugye letartóztatták múlt hétvégén Szilvásy Györgyöt, valamint két volt Nemzetbiztonsági Hivatalvezetőt, Laborc Sándort, és Galambos Lajost. (Ez utóbbi nem összetévesztendő az azonos…..
neonid 2011.07.09 21:59:40
@anonymand: Jók a meglátásaid,főképpen ha arra a fidesz tervre gondolok amely szerint kormánynak rendelik alá a Bíróságokat,mint tudjuk az ügyészséget már a fidesz irányítja
  A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatási Államtitkárságának sajtóreferense határozott hangú üzenetben szólította fel a Hírcsárdát, hogy távolítsa el a Hoffmann Rózsáról megjelent, az első szótól kezdve az utolsóig hamis tényállítást. A Hírcsárda eleget…..