Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris_Bauer

5 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
R.O.B the robot   Íme AVGN 100. jubileumi videója. Sokak várakozása ellenére nem az ET lett, de nekem kifejezetten tetszett a téma is meg a poénok is. Mindenkinek jó szórakozást.   ..
Nostalgia Critic - Commando   Üdv. Chris_Bauer megcsinált ismét egy Nostalgia Critic videót. Nagyon jó, dőltem a röhögéstől. Ez a NC is nagyon kemény szövegeket talál ki. Majin Zed gépe haldoklik, így nem tudta befejezni a Nerd videót, de ma visszatértem , meggyógyultan és…..
Chris_Bauer 2011.02.20 22:58:20
@Fantos: Ezekért a kommentekért érdemes ezt csinálni...
Rossz PC Játékok Sorozat befejeződött Szomorú hír, hogy a mai nappal, egy lezáró videóval véget ért aRossz PC Játékok Sorozat...Élt:2007 április 16 - 2011 február 16Én is nagy rajongója voltam. Innen ismertem meg az AVGN videókat és egy ottani bejegyzés miatt kezdtem el…..
 Kezdeném a promotálással: Társoldalunk lett a kacagás.blog.hu , ebből az alkalomból minden blogolvasót arra buzdítok, hogy csekkolja le, érdemes.Másodszor a Commando videóra már csak az átnézés vár, a You Know Whats Bullshit videókat nem kezdem el, tekintve hogy egy…..
Chris_Bauer 2011.02.16 22:31:07
@Polski gyerek: Akkor mindenki örül. :)
Freddy a búcsúra tekintettel kirakta a linkünket, szóval valószínűleg mindkettőnknek nőnek majd a látogatásai.
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Chris_Bauer 2011.02.16 15:43:07
Rossz PC Játékok Sorozat befejeződött Tegnap este FreddyD hivtalosan is bejelentette, hogy a Rossz PC Játékok Sorozatot befejezte.Én is nagy rajongója vagyok/voltam... egy fenét, vagyok még mindig. Őmiatta ismertem meg Nerd videóit és kezdtem el feliratozni. Nagyon sok kellemes…..
Üdvözlet mindenkinek.A blog kicsit pangó hangulatba került, köszönhető ez az én időhiányomnak és annak, hogy sok fordítóval megszakadt a kapcsolat.Chris_Bauer csinálja a "You know what's bull shit" videókat,ahogy megszavaztátok, de Ogrével, aki a NC videókat csinálta…..
You Know What's Bull shit?   A szavazás eredményére való tekintettel Chris_Bauer megcsinált még két videót. Jó szórakozást. ..
Chris_Bauer 2011.01.23 18:45:26
@zso12: Jóóó :)
Chris_Bauer 2011.01.23 18:50:59
@Alex_Burton: Úgy hallottam, hogy már beadták a szabadalmat, szóval lehet hogy lesz belőle valami
Christmas Carol 2   A Christmas Carol 1 részének folytatása. A többi videó jön, amint készlesznek. Mindenkinek Boldog karácsonyt és jó szórakozást. Emlékeztetőül az első rész: AVGN - Christmas Carol Part 1 (HUN SUB)Uploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
Chris_Bauer 2010.12.25 02:01:51
Christmas Special 2010   Üdv. Elkészült a legújabb videó is. Igazat megvallva már pár napja kész van, csak gondolkoztam, hogy előbb a Christmas Carol 2-t kellett volna megcsinálnom, de volt olyan nap a héten hogy 19-re értem haza, és mivel nem lett kész a Carol 2 ezért felraktam…..
Sziasztok A gepem ellszallt es ezert nincs uj videom, most a PS-rol irok (kommentezni sem tudok). Nem terveztem ido elott feljonni, de a tegnapi esemenyek nagyon felhaboritottak. A negativ kritikaval semmi baj, de indokok nelkul lehuzni valamit az fikazas. Kedves Pjoco! Akkor alazd a blogot es foleg…..
AVGN és NC rajongói oldal Pólók 2010.10.26 20:49:00
 Üdv mindenkinek! Érdeklődgettem a pólók iránt,ha minden igaz 2500-3000 forint közt alakulna az áruk de ez még változhat.(Ennél drágább már nemnagyon lesz) Ez így soknak tűnhet de mindenképp egy jó minőségű,egyedi pólót kapsz érte. Nos a "mintázat" még…..
AVGN és NC rajongói oldal Hírek 2010.10.23 12:49:50
 Üdv mindenkinek!Két hírem lenne:-Lenne lehetőség AVGN-es cuccok készítésére. Gondolok itt pólóra,bögrére,táskára,pénztárca stb. ha lenne rá érdeklődő. A közeljövőben fogok csináltatni pár mintát,hogy hogy is néznek ezek ki ill. milyen áron kaphatók.-Másik…..
Cronologically Confused about Bad...   Chris Bauer megcsinálta a videó feliratozását. Köszönjük neki. Jó szórakozást. AVGN - Cronologically Confused about Bad Video... (HUN SUB)Uploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
Chris_Bauer 2010.10.19 20:48:08
@DraVIDA: Természetesen ezt James is tudta. Ő is próbált egy kis poént belevinni. Egyszerűen kizárt hogy ne ismerne valamilyen híres filmet.
Egyébként én sem értek vele egyet ebben, szerintem jó hogy 'rendhagyó' a cím.
 Ha a Chronologically Confused About Movie and Video Game Sequels videót fordítanánk, akkor az ott szereplő címeket (filmek, játékok) hogy fordítsuk le?Úgy, ahogy Magyarországon hivatalosan megjelent, eredeti cím vagy saját fordítás legyen?A nép akarata szentChris lefordította a…..
Dick Tracy by Dolfin Christmas Carol part 1 by Chris_Bauer   Üdv emberek. Ilyen még karácsonykor sincs. Egy hétvége és 4 videó. Remélem egy hétig beosszátok, mert addig nem hiszem hogy lesz több, hacsak a többiek nem csinálnak.Az igazat megvallva úgy terveztem hogy a Christmas…..
Chris_Bauer 2010.10.15 23:50:18
@zuschzero: 12:20-nál van a videóban.
Az eredeti, és ez is 14 perces szerintem
Frankenstein Üdv. Kicsit korai a Halloween-re, de most ez a videó jött sorra. Frankenstein. Ismét egy nagyon jó videó ismét egy nagyon szar játék. Jó szórakozást. AVGN - Frankenstein (HUN SUB)Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos...
Chris_Bauer 2010.10.07 22:33:52
@Fantos:
Én SubSync-et használok, Dolfin azt javasolta és tökéletesen működik.
Szerintem mindegyikünk véleményét tolmácsolom azzal ha azt mondom hogy a fordítás akkor az igazi ha magad csinálod végig. Legalábbis én így szeretem. Nálam az időzítés töredéke a tényleges fordításnak egyébként.
Nostalgia Critic - Top 11 Coolest Cliches   Chris Bauer hosszú szünet után visszatért egy Nostalgia Critic videóval. Tudom, most jönnek a hozzászólások, hogy ez nem is Nerd meg bla bla bla, de kit érdekel :D Akinek nem tetszik nem nézi. Nekem nagyon tetszett és köszönöm Chris…..
Chris_Bauer 2010.09.26 20:07:10
@Rycsy:
Bizony bizony!
Én is sokáig ültem a vidin, viszont Dolfin kolléga folyamatosan fordít.
Kicsit belegondoltam hogy rengeteg videója van James-nek.
De ha már ezeket elkezdenénk kéne valami szépítés a blogon, egyedi design (meg új név).
AVGN és NC rajongói oldal Videók 2010.05.06 10:30:00
Videók     Magyar felirattal Eredeti angol  Tiger Games Tiger Games Bill Teds Excellent Adwentures Bill Teds Excellent Adwentures Toxic Crusaders Toxic Crusaders Ikari…..
Chris_Bauer 2010.08.29 16:07:55
@Wenti: Azt hittem 'Mortal Combat'-nak mondtad te. Ezt úgy hívják, hogy a fagyi visszanyalt. Bocs :)
Chris_Bauer 2010.08.29 11:58:20
@Wenti: A Mortal Kombatot hol írják C-vel? Úgy látszik a Playstation Network is elrontotta a nevét, sőt a játék készítői is! Milyen trehány banda a Midway! (nem személyeskedés, de ha fikázol akkor előtte nézz utána)
Chris_Bauer 2010.08.29 11:59:06
@Wenti: A Mortal Kombatot hol írják C-vel? Úgy látszik a Playstation Network is elrontotta a nevét, sőt a játék készítői is! Milyen trehány banda a Midway! (nem személyeskedés, de ha fikázol akkor előtte nézz utána)
Zelda II + új felfedezés   Nemrég új felfedezést tettem. Nerd gyakran emlegeti videóiban káromkodásképp a "fucking limbo" szavakat. Eddig nem tudtam mi is lehet ez. Ezt azért volt mert nem olvastam a Dante pokla című művet. (lehet hogy azért mert angolul kellett volna…..
Chris_Bauer 2010.08.21 15:25:41
@pjoco:
A fordításban megvan, de valahogy kifelejtettem a az időzítésnél. Kösz :D
 Üdvözlök mindenkit!  Sajnálom, hogy nem tudtam időt szakítani a blogra, de mostantól remélem gyorsabban fog menni a második és harmadik rész. Addig is a kommentekben szavazzátok a következő áldozatot! Addig is hiánypótlóként :   AVGN - CDi Part 1 (Hun Sub)Uploaded…..
Game Glitches   Íme. Egy új fordítónk Danevilke csinálta a Game Glitches videót. Sajnos nagyon rossz, eddigi szinte legnehezebb videóval kezdte, ugyanis a szöveg nagyon sok helyen érthetetlen. Nézzétek el neki, azokat a részeket én se tudtam volna jobban lefordítani. Köszönjük…..
Batman 2. rész & Sega 32X   Majin_Zed ismét alkotott. Két videót is megcsinált. Köszönjük neki, és jó szórakozást.     ..
Chris_Bauer 2010.07.14 21:45:48
Ninja Gaiden - Outtakes   Lehullt a lepel. A videó amit bejelentettem: Ninja Gaiden - Outtakes, Ninja Gaiden - elszúrt jelenetek. Egy élmény volt feliratozni. Végig röhögtem. Aki nem tudja miről van szó, vagy aki nem látta az eredeti videót azzal kezdje. Be is linkelem ide. Ez az…..