Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tar mihály

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan okafogyottá válik petíciónk, ezért a "Mozgalom" is konkrétabbá teszi felhívását!  Virtuális petíciónk helyett most már azok csatlakozását várjuk, akik szeretnének egy olyan városban élni, melynek nevét bárhol az országban kimondjuk, akkor büszkék…..
 (A petíciót itt írhatod alá virtuálisan!)PREAMBULUM:SAJÁT NÉVVEL, VAGY SEHOGY!NAGYON SZÉPEN KÉREM, HOGY A PETÍCIÓT CSAK VALÓS NÉVVEL ÍRJA ALÁ, AKI VÁLLALJA. EZÚTON IS ELHATÁROLOM MAGAM "OSTOR ÉS KEGYELEM" NEVŰ ALÁÍRÓTÓL, MERT A…..
tar mihály 2010.07.19 21:05:59
@öreghalász:
Gyula! Nem szeretnélek kétségek között hagyni, hogy miért is engedtem meg magamnak a stílust, ezért idemásolom a facebookról a petíció indításával kapcsolatos véleményed:

"Gyula Halász
Szeretném, ha N.E is aláírná ezt a petíciót! Egyetértesz MISI?

Tegnap, 20:08 · Tetszik Nem tetszik"

no comment!

Örülnék, ha tovább folyna a diskurzus itt és bármely más fórumon, mert ezért hoztam létre.
tar mihály 2010.07.20 08:35:22
@öreghalász:
Jóember!

Neked már nem csak tőlem, hanem N.E-től is elnézést kellene kérned!

Remélem, hogy hiába célozgatsz bármiféle magánélettel kapcsolatos dolgokra! Fel kéne nőni a feladathoz! Ovis szntű kimagyarázkodásaidra pedig szerintem nincs szükség Gyula, (meg az Ottó, a Tótottó)
20-an már aláírták a petíciót! Amennyiben egyetért a leírtakkal, vállalja Ön is a véleményét, mert csak így lesz értelme annak ami elindult!Aki szeretne csatlakozni a virtuális petíció aláíróihoz, ezen a linken is megteheti:http://www.petitiononline.com/ENKM2010/petition.html(A…..