Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fofanehur

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmablog Zöld Pardon 2011.05.31 17:55:00
A cikkben szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, jelen témában újabb véleményünket ITT olvashatjátok!Helyszín: 1117 Bp., Goldmann György tér Látogatás: 2011. május 6. 19:45-22:15 Bezárt, megszűnt!  > Ahogy Deutsch Tamás megfogalmazta Twitteren a…..
hogyvolt VV4 - 4X34 2011.01.18 12:00:00
Balázs még a párbaj tüzében lobog. Teszi ezt macskabajszos masnira kötött bakancsban. Hihetetlen, de igaz, a következő jelenetben Zsófié lesz a főszerep, akinek, ha a szürkeség fájna, morfiumozni kellene. Nem tudom, Zsófi hogy csinálja, de egyszerre szürcsöl, csámcsog, ropogtat,…..
Archiregnum Buuuuuuzik! 2010.09.05 00:45:00
  Szánalmas, nivótlan buzizás volt az Első Heteró Büszkeség Napja. Fogalmazhatnék finomabban, de nincs kedvem finoman fogalmazni. Mj és Lombroso figyelmeztettek, hogy ne várjak sokat, de aláírom, én voltam a naiv, amikor legalább egy minimális tartalmat vagy értelmet…..
Dan Brown „Angyalok és démonok” című bestsellerének egyik pozitív hozadéka (a szerző bankszámlájának gyarapodása mellett) az, hogy tíz- (ha nem száz-) milliók kapják fel a fejüket, ha az Illuminátusokról hallanak. Mivel mégiscsak egy thrillerről (és nem…..
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
Sixx meg kiricsi kolléga mindig azt írják, pénteken szar a műsor, mert úgyis mindenki kocsmázni megy. Ma azért annyira nem vészes a helyzet, kellemesen el lehet punnyadni a tévé előtt, újra lehet nézni néhány nagy kedvencet, amit azért nem biztos, hogy dvd-n is megvesz az ember,…..
Megmondom őszintén, nem irigylem Szanyi Tibort. Az MSZP totális bukása tulajdonképpen garantált, ő mégis elvállalta a kampányfőnök szerepét. Igaz, jobbat nem is találhattak volna a szocik, ő volt az egyik, aki egyéniben bejutott a Parlamentbe, ezen felül arca is van, hatalmas.Ugye…..
Varánusz Gyurcsány örök 2010.08.09 08:00:00
Szanyi kapitány idei teljesítménye méltán kerül be majd Minden Szocialisták Emlékkönyvébe.Az Angyalföldi Hérosz OGY tündöklése, majd pártja elleni kirohanásai meghozták az eredményt.Megveregették a vállát, majd Tibi a Leghangosabb elnyerte a kampányfőnöki tisztséget, ami…..
fofanehur 2010.08.10 01:40:55