Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlaZeD

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BlaZeD 2010.10.01 19:27:08
@mpsith: Figyelj most ha nem veszünk tudomást róla attól még ez van :)
Dobálhatsz tejjel üthetsz hallal a snipernek már nem kell fejest adnia és még pénzt is költhetsz.
Én már igazán csak a repülő pajzsos sentryt várom ami csinál neked kávét és még a vizet is felszívja.
BlaZeD 2010.10.11 20:40:19
@tescosfüles: te miről beszélsz?
Volt már egy okító írás Pozitive számára arról, hogy miben áll egy jó interjú elkészítése. Ám úgy tűnik, hogy habár ő törekszik a tanácsokat megfogadni és az okítást megszolgálni mégis homokszem került a gépezetbe. Ha valaki interjúkészítésre adja a fejét, akkor…..
Volt valami sírása PingWinnek, hogy olyan mintha speedhackelne, de úgy látszik, ez nem csak neki tűnt fel. xaero gondolta most visszavág, de oh milyen meglepő nem nagyon jött össze, inkább csak félig. Szóval a Kartel Kocsma királya gondolta külföldi szervereken növeli birodalma…..
BlaZeD 2010.07.21 18:12:38
@nvk: hála a magasságos jó istennek
Alábbi kis mesém a mostanában olyannyira felkapott mentortémához szól. Az irás egyébiránt egy kommentem a tf2.hu-n, de ha már ennyit koptattam az ujjam (nagyon sok hámréteg volt ám), gondoltam kiteszem ide is. Élvezzétek, remélem sokaknak tanulságos lehet: "Alapvetően az a baj…..
BlaZeD 2010.07.04 20:45:42
@,FX': már bocs de aki lefaszlowozza azt aki 3 napja játszik és ott arcozik csak azért mert be tudja lőni az nyugodtan menjen el a jó kurva anyjába akárki legyen :)
és ha nem veszi a bátorságot és nem anyázza le akkor meg sír tovább magában és abbahagyja a játékot szal akkor ugyanott vagyunk hogy kihal a tf... építő jellegű kritikák jöhetnek de szegény szerencstélen aki most jkön feléletében 2.-szor azt hadd ne lowozza le a fél világ mert persze hogy nem lesz kedve többet feljönni...

és szivesen máskor is ^^
BlaZeD 2010.07.04 20:49:29
@,FX': és ha neked ebből az esett le hogy mindenkit le kell anyázni aki nemtetszik akkor sajnálom nem ezt akartam írni de ha kötekednek akkor nem kell csendben megbújni...
Érkezett ismét a felhívás Pozitive részéről, hogy megint meg kellene valamit beszélni. Az már az elején látszott, hogy nem minden fog úgy alakulni, ahogyan annak kellett volna. Sőt alapvetően már ennek a megbeszélésnek sem értettem, hogy mi a konkrét célja. De hiába, nem tud…..
BlaZeD 2010.07.03 09:55:45
@Pubiii: kösz ha simán nyernék akkor énis jobban élvezném a játékot:P

de ott van submit és társai majd ők levernek :)
Körözzük a "gyilkos galacsin" néven elhíresült illetőt. De most komolyan, vannak még hülye emberek, ahogy ezt a következő kis chatlog szösszenet is igazolja. Miért jó valakinek, ha egy agresszív tizenöt-hat-hét éves faszkalapot játszik? Erre nem mentség a hormonok és…..
BlaZeD 2010.07.02 18:20:46
@Thomas MAGNUM: nekem ez akkor is felfoghatatlan.... cseszik elolvasni a szabályzatot és utána még jár a szájuk, hogy nekik nem szólt senki...az adminoknak (szerintem) nem az a dolguk, hogy eggyenként minden hülyegyereknek elmagyarázza mit lehet és mit nem...
BlaZeD 2010.07.03 09:53:03
@kappan: hát nemaz, hogy új vagyok persze hozzátok képest igen... de ezektől az emberektől picit többet vártam volna...