Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flier Judit

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét nyakunkon a Húsvét, ideje megtervezni, mi mindent kell bevásárolni az ünnepre - sonka, tojás, torma, nálunk ilyenkor a hónapos retek és az újhagyma is főszerepet kap -, mit kapjon a gyerek a Húsvéti Nyuszitól - csak élő állatot ne, lécci! -, plusz hogyan díszítsük az idei…..
Flier Judit 2013.03.23 10:03:10
Bár már erősen a feledés homályába vész - szerkesztőségileg az Elfeledett Blog nevet viseli -, talán még emlékeztek másik blogunkra, a Gyerekszoba édestestvérére: a Gyerektrendre. Eljött az idő, hogy mint főnix madár feltámadjon hamvaiból, legalább részben, egybeolvadva a…..
Flier Judit 2011.04.30 13:29:20
Nagy nehezen mindent összeszámoltunk, de még mielőtt végre-valahára elárulnánk, hogy ki nyerte a Cebion cseppek 10 éves jubileuma alkalmából szervezett receptpályázatot, hatalmas vastagbetűs KÖSZÖNJÜK jár mindenkinek, aki írt, olvasott és szavazott! Fantasztikus volt látni a…..
Flier Judit 2010.08.27 22:09:35
@pozitron1: :o) Köszi, tényleg nagyon finom, pont tegnap gondolkodtam azon, hogy milyen gyümölccsel készítsem el újra, mert gyakorlatilag bármivel meg lehet csinálni. A dzsemedet meg most úgy tervezem, hogy barackkal is kipróbálom. Milyen lenne egy barack-marcipán-menta? (Örülök, hogy tetszik és örülnék, ha írnál)
Sziasztok, szeretnénk megnyugtatóan lezárni a "ki csalt hogyan és kinek áll ez érdekében" témát, hogy az utolsó pár fordulóban zavartalanul és jó kedvvel foglalkozhassatok a receptírással, -olvasással és a sportszerű versenyzéssel.Kétféle kifogás merült fel az…..
Flier Judit 2010.08.10 15:39:13
@pozitron1:
Nagyon köszönöm! Igen, én is nagy örömmel olvasom a receptjeidet, sajnáltam, hogy a kivisnél nem tudtam kommentelni, hogy tök jó lett a fotó is :o) Van, amit már kinéztem és szeretném elkészíteni. (Arról nem is beszélve, hogy ez a marcipános ringlódzsem milyen jól hangzik!)
Flier Judit 2010.08.14 19:51:29
@pozitron1: Köszönöm, nagyon kedves tőled! Mindenképpen el fogom készíteni és beszámolok róla! Nekem is volt egy olyan karácsonyom, amikor lekvárt készítettem ajándékba (alma-körte-fahéj), de a bébiételes üvegekre csak ettől az évtől kaptam rá :o)
Kedves receptírók és szavazók!   Megszületett az első, karfiolos forduló végeredménye: - a közönségkedvenc meggyőző fölénnyel, 429 szavazattal veruss "Sajtos-szezámos karfiol roppancs" nevű alkotása lett - bloggereink szerint nem meglepő módon: "gusztusos…..
Flier Judit 2010.07.07 20:35:00
Mit tehet az egyszeri várandós, még "csak" háromgyermekes anya, Ashley Ann, ha a  férje Egyiptomba utazik nem sokkal a szülés előtt? Naná, hogy bútort kezd gyártani a család egyetlen leendő leányutódjának. És nem csak sima virágtartót, vagy falra szerelhető…..