Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mymee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Fogadj a kedvenc csapatodra a foci VB-n és nyerhetsz! A fődíj egy 2 személyes kanári-szigeteki út! Sőt, minden játékos 10%-os kupont kap ajándékba! Játssz Te is!"Link: focivb.topshop.hu/index.asp..
mymee 2010.07.02 15:18:43
"A facebook-on lehet fotókat feltölteni "Hogyan tévézel Te?" témában, és az első 5 legtöbb lájkot gyűjtő kép feltöltője nyerhet egyéves MinDigTv Extra előfizetést!" Link: www.facebook.com/hogyan.tevezel.te .Köszönjük Lindának! ..
"Gondoltad volna valaha, hogy a világ profitálni fog a te hálószobatitkaiból? Legyél a SKYN tanácsadója! Megkapod a legújabb termékeinket, meghívunk a rendezvényeinkre, és természetesen a megtapasztalhatod a „SKYN on skin” érzést! Egyszerűen add meg az adataidat és…..
A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..
mymee 2010.07.02 09:56:47
Ingyen cuccok Hogyan tévézel Te? 2010.06.29 10:30:00
A www.facebook.com közösségi oldalon a „Hogyan tévézel Te?” magyar rajongói oldal azon 5 szerencsés tagja, akiknek a játék ideje alatt az általuk feltöltött fotóra az 5 legtöbb 'like' (tetszik) szavazat érkezik, egyéves MinDig TV Extra előfizetést nyer. A részletes…..