Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evenich Norbert

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire e bejegyzéshez le tudtam ülni, már elült a botrány, de mivel fontos dolgok jutottak eszembe Hoffmann Rózsa ötlete kapcsán, mégis maradok a témánál. Az Origo cikkéről van szó, melyben a birtokukba került tervezetről számolnak be, miszerint „az angol helyett a német lenne az…..
Evenich Norbert 2012.11.09 21:00:05
@vitaygeorgina: Szerintem a némettel nem fognak sok mindenre jutni a gyerekeid. Az angol kb. 100x hasznosabb nyelv a mostani világban. Ha az angolt megtanulják akkor a számítástechnika gyerekjáték, és az interneten millió oldal van nyelvtanulásról angolul. Én a spanyolt is angolul kezdtem el tanulni (mondjuk abbahagytam), és most a holland van a soron (uticélom Hollandia, pedig ott mondjuk az angol nyelv nem ismeretlen)

Igaz az angolt sem most kezdtem, hanem szinte párhuzamosan tanultam a magyar nyelvel, plusz 4 évig tanultam latint magántanárnál (gimiben nem akartam németül tanulni, második nyelvként).

Nincsen nehéz nyelv, csak másabb. Meg olyan tanárok, akik nem tudják felkelteni az érdeklődést a diákokban. Csak is a motíváció kell a nyelvtanuláshoz, semmi más.