Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azzi

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértem, máig lehetett még megfejtéseket küldeni a júniusi KMK-rejtvényre. Marha sok helyes megfejtés érkezett, riszpekt mindenkinek, aki összebogarászta a képdarabkákból a 16 játékot. Volt, aki az utolsó pillanatokban küldte be, de a többség már az első héten…..
Azzi 2009.06.26 00:16:44
Papica egy olyan vásárló, aki perverz módon használja is a túrafelszerelés-boltokban vett cuccokat. Vagyis mondjuk vizes fűben gyalogol egy vízálló bakancsban. Vagy esőkabátban túrázik az esőben. Az ilyen vásárlót el kéne pusztítani! Papicát kiborította, hogy amit…..
Hogy ne csak a pályázatról szóljon ez a hét, következzen a Polygonal Fury, ami az egyklikkes játékok táborát erősíti. Ilyen játékból már posztoltam párat, ezekben egy jól kivitelezett láncreakció összehozása a cél. A Polygonal Fury két aprósággal dobja fel a műfajt.…..
Szeretném a magam egyszerű eszközeivel gyarapítani a munkakerülési lehetőségeket, egyszersmind lehetővé tenni, hogy ne csak a játékfejlesztői pályázaton indulók nyerhessenek mindenki kedvenc blogjában, éppen ezért rejtvényrovat indul a KMK-n. Egyelőre havi rendszerességgel,…..
Régen volt már rendes stratégiai játék a blogon. A Hex Empire se tegnapi darab, de itt eddig nem találkoztam vele. A hatszögekre osztott pályán különböző, valós nevű városok találhatóak (sajnos magyarral nem találkoztam). Kétféle van belőlük: a kikötővárosokon keresztül…..
Nagyon kevés időm van ma munkát kerülni, ezért a The Arrow of Time-ról csak az első két pálya alapján írok. Várvédős-nyilazgatós játékról van szó, sok fejlesztési lehetőséggel és szép grafikával. Láttunk már ilyet eleget, de ezt kiemeli az átlagból a külcsín, illetve…..
Zula és barátnője romantikus estére vágytak, de egy vírusnak vagy egy romlott szendvicsnek köszönhetően mozizás helyett hányás lett a program. Az Aréna pláza mozijának büfései nem bírtak adni egy üres papírzacskót a beteg asszonynak, ezért legközelebb aki ott rosszul lesz, ne…..
Mai húsvéti játékunk egy egyszerű különbségkereső cucc. Voltak már ilyenek a blogban, de az Easter Bunny Differences nyulas-tojásos témában nyomul. Szép grafika, családbarát képek. Kockázatok és mellékhatások nélkül fogyasztható.[alternatív link]..
Na, most fognak elküldeni a fenébe azok, akik touchpaddel játszanak. A Chute Academy ugyanis arra épít, hogy milyen gyorsan tudunk a képernyő adott pontjaira klikkolni: zuhanó ejtőernyősök ernyőit kell kinyitni 40 szinten. Egyszerű ügyességi cucc, kicsit egyhangú, de el lehet ütni…..
Jó kis szerepjátékelemekkel dúsított körökre osztott stratégiának tűnik a Fantasy Kommander, ami napokra elég munkakerülést ígér. Tipikusan olyan cucc, amiben el kell mélyedni, nem is nagyon volt még időm tesztelni, de első benyomás alapján egyelőre megelőlegezem neki az öt…..
Azzi 2009.04.08 14:00:15
A Music Catch egyszerűsége ellenére nagy siker volt anno a KMK-n, és biztos vagyok benne, hogy a most megjelent második rész is sokak kedvence lesz. A feladat ugyanaz, mint az elődben: a kellemes zongorazene ütemére megjelenő színes bigyókat kell összeszedni a pirosak kivételével. A…..
Azzi 2009.03.12 14:40:34
A Homár fennállása alatt már ígyis túl sokat foglalkozott a Parkolási Maffia Fantombírságaival, úgyhogy azt tudja javasolni az elkeseredett naiv ügyfeleknek, akik nem értik, jogállamban hogyan lehet egy önkormányzattól kiszervezett tevékenység nemlétező bírságait civilben…..
Ki gondolta volna, hogy tényleg vége a világnak? A helyzet egyre csak fokozódik, már csak az a kérdés, hogy le lehet-e épülni teljesen szellemileg, mielőtt éhanhalunk/megfagyunk/vagy csődbe megyünk. Az utolsó kulturális csapás váratlanul a Microsoft irányából érkezik, pedig a…..
Az Xbox online szolgáltatásának, a Live-nak az egyik legnagyobb találmánya volt az achievementek rendszere: a játékosok a konzolra készült játékokban különféle feladatok teljesítésével pontokat érő elismeréseket, achievementeket szerezhetnek, így a legnagyobb gamerek…..
Azzi 2009.01.07 13:13:48
Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..
Azzi 2009.01.06 12:26:33
Alig telt el pár nap azóta, hogy egy iraki újságíró cipővel megdobálta George W. Busht, máris flashjáték készült az incidensről. Ez a gyorsaság már sejteti, hogy a Bush’s Boot Camp nem egy nagy dobás (legalábbis nem akkora, mint az iraki újságíróé). A leköszönő…..
A Loops of Zen alkotója újabb játékkal jelentkezett. Az Entangled gyakorlatilag az előző program egy verziója, amiben már többféle elem található, ezért bonyolultabb hurkokat kell kiraknia a játékosnak. Nekem éppen a többféle elem miatt tűnt könnyebbnek, mint a Loops of Zen:…..
Azzi 2008.12.15 11:49:19
A képen szereplő nagy zöld izétől mi kislányként inkább megijedtünk volna, de Marslakócska csak a munkáját végezte: diákmunkásként ebben a jelmezben járta a patikákat és terméket ajánlott. Levele szerint munkaadójával az elszámolásnál összetűzésbe került, amit talán…..
Az éttermek fantasztikus indulatokat képesek kiváltani a fogyasztókból, ami nem is csoda, ha az embert akkor alázzák meg, amikor éhes és sok pénzt készül elkölteni. Ismerősöktől már hallottam, hogy az Újlipótvárosban kívülről ígéretes étterem nyílt, a Philippe. Nem kellett…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Subba Telefonbetyár: Alma 2008.11.21 08:05:00
Primitív lelkünk megvilágosodik az ilyen betyárkodós videók hallatán. A telefonbetyárok a legnagyobb bajnokok! Tényleg nem kell nekünk sok, ez legyen meg Internet. Meg szaros alma. ..
„Ez is a ’hal megesz mindent, ami kisebb nála’ típus képviselője, de tempója, gördülékeny irányítása és leginkább pszichedelikus grafikája miatt megérdemel egy kis vadászatot. Ja, és az általam ismertek közül ez az első, ahol madarakat is le lehet kapni”…..
Cthulhu-kalandok rajzfilmen – ennyit írt Yarner a Warner Arcane-sorozatáról, és több nem is kellett, hogy megragadja a figyelmemet. A horror egyik nagymesterének novellái (akinek munkássága legutóbb népszerű flashes kártyajátékot ihletett) ezúttal rajzfilmes…..
Fene sem igazodik ki az ízléseteken, azt hittem, az előző játéknak osztatlan sikere lesz. A fanyalgóknak itt egy másik kongás játék, a Talesworth Arena: Death Watch, ami egy roppant egyszerű szerepjáték. Főhősünkkel egy arénában kereshetünk pénzt, a pénzen támadásokat és…..
Az utóbbi idők legzseniálisabb, legösszetettebb logikai játéka a Blocks With Letters On. A feladat kettős: először ki kell gondolni, milyen angol szót kell kirakni (ez sokszor nem könnyű, a CARROTS-ból például könnyen lehet TRACTOR), majd a szó betűit a helyükre kell mozgatni a…..
Azzi 2008.10.08 13:02:44