Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunterer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
Games 4 Girls Home Sheep Home 2010.08.19 10:25:00
Ebben a játékban Shirly, Shaun, és Timmy a három birka próbál meg átkelni a képernyő egyik oldaláról a másikra. Őket kell segíteni, és mindenképpen hanggal, mert nagyon aranyosak. ..
Hunterer 2010.08.19 13:15:34
Ogre ismét nem tétlenkedett. Most két videóval is előállt. Sziasztok Láttam, sokakat megosztott az első Nostalgia Critic videó, de semmi gond. Ma olyat is hoztam, ami mind a két félnek tetszeni fog majd. Az első videó a Power Rangers film kritikája. Először is szeretnék…..
The Dragon in my Dreams   Végre itt a videó ami bemutatja, miért is kezdett videózni James Rolfe és hogy honnan is van az a sárkány az álmaiban.Elnézést a minőségért, meggyűlt a bajom a letöltéssel és a konvertálással. Mindenkinek jó szórakozást.  ..
Hunterer 2010.07.02 06:29:07
Double Vision   Íme a Double Vision videók. Következő a Metal Gear lesz.Update: Ogre fölajánlotta, hogy feliratozza a Metal Geart, így én sok kérésnek megfelelően a The Dragon in my Dreams videót feliratozom, amit végre sikerült letöltenem. Ezek várhatóak hamarosan. Mindenkinek…..