Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1up81

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Papír modellek Panda maci 2010.09.20 13:52:00
Hú, de régen nem írtam semmit... Ezért most kárpótlásul egy aranyos pandát teszek fel. Nekem teccik! :-)papirjatek.blog.hu/media/file/panda.pdf..
1up81 2010.09.22 20:33:35
boards.4chan.org/po/
forcsannak igen korrekt részlege van a téren, bár lehet h már ismerted :)
..
1up81 2010.06.26 10:07:52
1up81 2010.05.27 19:36:13
Május 1-jén reggel a sörgyárban dolgoztunk egy kicsit, majd ellátogattunk a Tabánba, rockmajálisra. Beszélgettünk a magukat meglepetésszerűen jól érző fiatal és öreg rockerekkel. Amint a sörgyártól megérkezik a jóváhagyás, az ott forgatott anyagot is közzétesszük!…..
Zimány Lindát kikezdték:    Danikát megkezdték: ..
1up81 2010.04.25 15:15:39
A váci/miskolci Haelo zenekar a németországi Münchenben tette tiszteletét az ausztrál Karnivool közönsége előtt. Egy kis utazós videó, interjúk és koncertek! Így is van!   ..
Az Audrey Horne (képünkön) harmadik lemeze kicsit más, mint az eddigiek, de nem annyira. A Hippies lemez semmivel sem járul hozzá a Harlem zenekar fejlődéséhez, de ettől még nem annyira rossz. A Les Discrets túlságosan hasonlít az Alcestre, de ez nem feltétlen baj. A Ratt új lemeze…..
2010 első igazi Kettőnégy adása mégpedig a Fonogram díjas The Idoru zenekarral. Mesélnek arról, hogy mikor is veszejtette el eszét Szalkai Tibor zenekarvezető-gitáros, miért történtek náluk tagcserék és arról hogyan is mulatnak valójában. Pár The Grenma tag, rajongó és…..
Sona, vidám hétköznapok, Májkül az előző részben bemutatott, ún. Szimpatiuks Rabbal beszélget, aki kosárlabda-fanatikus, és ez már most kezd az agyunkra menni. Belliknek továbbra is szar napja van, úgy néz ki a túlméretes alsógatyában, mint egy agyonvert perverz állat, akinek az…..
Még mielőtt bárki egy vacsorára gondolna a cím alapján, szó sincs róla: a hobbit életének legjobb pillanatait követjük majd végig flessbekkekben, a szigeten pedig előkészítjük a finálét, amitől mindenkinek le fog szakadni az álla, ezt garantálom. Erdőben nyitunk, fiatal…..
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..
Eléggé megdöbbentem, mikor többen írták, hogy benne vagyok az aktuális PC Guruban.Bevallom, számítógépes újságot mér évek óta nem vásárolok, szóval, ha ti nem írjátok, nem is tudok róla :POthello volt olyan rendes, és legépelte nekem a rövid szöveget, és meg is kérdeztem…..
Technolodzsí Búvár távkapcs 2007.09.02 12:44:00
A Sony vízálló távkapcsolót dob piacra, hol másol, mint Japánban. Gondoljuk csak bele, milyen előnyei vannak, a szigetországban, ahol a a jakuzziban a seggüket meresztő üzletemberek, a víz alatti 1-2 perc keresés után átválthatnak az egyik idióta japcsi TV show-ről a másikra.A…..
Technolodzsí Bemutatkozás 2007.09.02 11:14:49
Olyan menő dolog ez manapság, hogy már én sem akarok kimaradni belőle. Én is bloggerré váltam.Ebben a blogban vicces (vagy kevésbé) technikai dolgokról, szofverekről, hardverekről, és egyéb kütyükről olvashattok, meghozzá egy full-extrásan hozzáértő sráctól.Magamról:…..
Megvan. Sikerült. És még pont "megélem", mielőtt folytatnám a nyaralást :)Ha belegondoltok, a legelső videót a "Mesterlövészt" április 17.-én töltöttem fel. És július 24.-re egymilliószor nézték meg a "Rossz PC játékok sorozat"…..