Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dudi:)

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A tegnapi nap fáradalmai után 8 órás indulást beszéltünk meg, ami végül 1/2 9-et jelentett. Ilyen szerintem se előtte, se azóta nem fordult elő. Ezután kedves osztrák barátunkra bízva magunkat elindultunk utunkra. Háromnegyed óra, egy domb megmászása, és 3 km után vettük…..
 Mozsi meg ki tudja kik írták:Mielőtt a Camino és egyben életünk legrémesebb napját leírnánk, egy rövid kitérő erejéig vissza kell térnem a legutóbbi szakaszleírásra. Nem lehet ugyanis elsiklani amellett az írói objektivitást teljes mértékben nélkülöző szemléletmód…..
 Greatwhite írta: Szomorú hírre virradt a spanyol vidék. A csapat kettévált. Andi lába nem javult így még utoljára buszra szállt, azonban San Esteban-ból nem indult járat, így Bálintnak el kellett kísérnie a következő faluba. Ezalatt a csapat másik része elindult a…..
 Az előző esti Msc felvételi (Bálint, Mozsi) megünneplése után még nehezebben ment a felkelés mint ahogy azt megszoktuk.  Egyesek már a zuhanyon is túl voltak míg mások az igazak álmát aludták még. Sanyi a kiabálásunkra, Mozsi meg a fejfájására tért magához.…..
Mozsi írta:A zarándoklat azon szakaszában jártunk, amikor kezdtük elhinni, hogy sikerülhet végiggyalogolni ezt a beláthatatlanul hosszú távolságot és ezzel párhuzamosan kezdtük elfelejteni saját korlátainkat. Emiatt fordulhatott elő, hogy zokniban végigfociztuk az előző nap…..
 A reggeli elindulás szokásunkhoz híven megint nehezen indult, de kivételesen azért ilyen későn, mert számítottunk a reggelire...nem kellett volna. Alig kaptunk pár szelet kis bagettot, de azokra is negyed órát kellett várni darabonként, sőt volt aki hiába várt (Andi).Ez a…..
 Ma megkaptuk a lehetőséget, hogy mi írjuk meg a napi élményeinket (lányok). A tegnapi kíméletlen 41 km-es túra után a mai nap a legnehezebb kezdésnek bizonyult. 8-kor el kellett hagynunk a szállást, nekünk sikerült utoljára elkészülnünk. Nemcsak a lábunk és a fáradtság…..